Redactia.ro
Home » TV » Bursucu nu mai filmează cu Teo Trandafir! Cu cine a fost înocuit acesta

Bursucu nu mai filmează cu Teo Trandafir! Cu cine a fost înocuit acesta

Teo Trandafir și Bursucu sunt unul dintre cele mai plăcute și apreciate cupluri de la TV. Cei doi fac show pe emisiunea pe care o prezintă împreună, iar publicul nu se mai satură de ei. Însă de curând, Bursucu a lipsit de pe platou, iar fanii se întreabă unde a dispărut. 

Bursucu nu mai filmează cu Teo Trandafir

În ultimele zile, Bursucu nu a mai fost văzut la Kanal D, în emisiunea Teo Show și toată lumea s-a întrebat ce anume s-a întâmplat cu el. Potrivit cancan.ro, prezentatorul de la postul de televiziune turcesc, acesta este implicat, în prezent, în mai multe proiecte care nu-i mai permiteau să fie și în direct, la Teo Show.

Astfel, pentru că To Trandafir avea nevoie de cineva care să o ajute, Bursucu a fost înlocuit la Kanal D, în această perioadă, cu Mihai Mitoșeru.

„Bursucu nu a mai apărut pentru că are filmări, el filmează pentru Revelion, este ancorat și în alte proiecte la Kanal D. Nu s-a întâmplat nimic cu el, din ce știm, asta a fost. Va reapărea de luni, din nou, alături de colega lui, Teo. Știm că tuturor le lipsește în platou, că l este și foarte haios, dar fanii să sta liniștiți, nu s-a întâmplat nimic cu el”, au declarat surse apropiate prezentatorului.

Teo Trandafir se completează perfect cu Bursucu în emisiunea pe care o prezintă împreună, la Kanal D. Tocmai de aceea, fanii lor îi idolatrizează. La un moment dat, Bursucu a vorbit deschis despre momentul în care a luat naștere colaborarea lui cu Teo Trandafir.

„Meseria nu se învață, se fură, așa se spune. Unde am avut de aflat răspunsuri, am adresat întrebări, unde am putut să prind din zbor, am prins. De la Teo am învățat foarte multe. Cum să stau la cadru, când trebuie să vorbesc și când să tac, cum să adresez întrebări. Cel mai important lucru și sfat primit de la Teo a fost să nu intru cu bocancii în viața unui om, pentru că nici mie nu mi-ar plăcea să intre cineva cu bocancii în viața mea. Dacă omul dorește să vorbească, va vorbi, dacă nu, e bine să nu insiști”, a declarat Bursucu.

Bursucu are o legătură strânsă cu Teo Trandafir

Bursucu a declarat faptul că Teo este o femeie foarte deșteaptă, dar și una foarte spontană, alături de care e mai greu să te plictisești. Toate aceste lucruri, întîmplări și calități ale lor i-au adus până aici și i-au unit foarte mult. Ei își permit să facă cele mai amuzante glume, despre ce văd în viața reală și nu numai. Aceștia sunt sinceri și naturali în cele mai multe cazuri, dar dacă e nevoie, inclusiv în pauze sunt serioși și muncitori.

Teo a fost alături de prietenul ei atunci când acesta a devenit tată de fetiță. Atunci el a fost atât de emoționat. Din fericire, bebele s-a născut perfect sănătos, dar și mama lui, Andreea, s-a simțit foarte bine din toate punctele de vedere.

Din ce se cunoaște acum despre cei doi oameni de televiziune, cel mai probabil relația lor atât de frumoasă nu poate decât să se dezvolte și cei doi să facă multe lucruri bune împreună atât pe plan profesional cât și pe cel personal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: