Redactia.ro
Home » Știri » Era cât pe ce să rămână paralizat! Tragedia din viața lui Bursucu` de la Kanal D

Era cât pe ce să rămână paralizat! Tragedia din viața lui Bursucu` de la Kanal D

Asrian Cristea - Bursucu

Bursucu’ este intotdeauna cu replicile la el si este jumatatea lui Teo Trandafir, la emisiunea pe care o prezinta amandoi la Kanal D. Insa putina lume stie cum prezentatorul a fost la un pas să rămână paralizat.

Adrian Cristea, cunoscut ca Bursucu’ de la Kanal D, a facut niste marturisiri cutremuratoare despre cum era sa ramana paralizat, intr-un interviu acordat celor de la OK Magazine .

Bursucu’, la un pas sa ramana paralizat

Totul s-a intamplat acum mai mult de 10 ani, la un antrenament la sala. Momentul socant ii putea schimba viata vedetei la 360 de grade.

„La 20 de ani eram pe cale de a rămâne paralizat. Este o amintire urâtă, care m-a marcat, viaţa mea se putea termina acolo. M-am accidentat în sală, la un antrenament de dans; mi-a căzut un coleg direct pe cap, în acel moment mi s-a fisurat coloana. Eram pe punctul de a rămâne paralizat de la gât în jos. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că a rămas doar o amintire pe care o pot poveşţi. A fost o cumpănă uriaşă în viaţă mea. Doctorii îmi explicau că nu mă pot ridica din pat, că risc să rămân paralizat şi eu credeam că sunt bine şi că pot pleca acasă. Am stat imobilizat la pat 10 zile, nu puteam merge nici măcar la toaletă. Am purtat un guler cervical încă o lună şi jumătate.

La aproape 30 de ani, Bursucu’ sustine ca si-a atins obiectivul vieţii sale.

„Prezint emisiuni TV, fac ceea ce îmi place, şi anume divertisment. Oamenii mă urmăresc, ceea ce pentru mine este o mare bucurie şi o mândrie”, sustine vedeta TV.

Loading...