Redactia.ro
Home » Monden » Burtica de gravidă a Gabrielei Prisăcariu crește pe zi ce trece. Iubita lui Dani Oțil este în culmea fericirii

Burtica de gravidă a Gabrielei Prisăcariu crește pe zi ce trece. Iubita lui Dani Oțil este în culmea fericirii

GALERIE FOTO (6) Burtica de gravidă a Gabrielei Prisăcariu crește pe zi ce trece

Burtica de gravidă a Gabrielei Prisăcariu crește pe zi ce trece. Iubita lui Dani Oțil a intrat în categoria mămicilor din showbiz. Gabriela îl va face tătic pe moderatorul de la Antena 1, fiind deja însărcinată în patru luni. Recent, fostul model și-a arătat burtica de gravidă care a crescut destul de mult.

Burtica de gravidă a Gabrielei Prisăcariu crește pe zi ce trece. Iubita lui Dani Oțil este în culmea fericirii

Burtica de gravidă a Gabrielei Prisăcariu crește pe zi ce trece. Dani Oțil se poate considera cel mai noroc bărbat, având o carieră de succes, iar acum va deveni tătic pentru prima oară. Gabriela Prisăcariu, fostul model al lui Cătălin Botezatu este însărcinată în patru luni. Momentan, cei doi nu au dezvăluit sexul bebelușului, promițându-le fanilor lor că îi vor anunța în curând.

În urmă cu câteva ore, Gabriela s-a întors acasă din oraș postând pe InstaStory o nouă fotografie cu burtica de gravidă. Fostul model s-a filmat în oglindă, ridicându-și tricoul larg pe care îl purta, ieșind la suprafață burtica care se mărește pe zi ce trece. Gabriela este în culmea fericirii și abia așteaptă să-și strângă în copilul în brațe.

Prezentatorul Tv, Dani Oțil a vorbit despre această situație, menționând care sunt cele mai marin temeri ale sale în ceea ce privește viața de părinte. Dani a spus că nu crede că se va putea descurca niciodată cu ”pompa de sân” și cu ”pompa de muc”. ”Nu sunt pregătit, cu două pompe nu mă voi descurca niciodată: pompa de sân si pompa de muc. Nu înțeleg nici pompa de sân, stiu sigur ca mama nu a avut, nici pompa de muc, Răzvan mi-a zis de ea”, a explicat Dani Oțil în cadrul emisiunii.

Cum au reacționat părinții lui Dani Oțil când au aflat că vor deveni bunici

Dani și-a anunțat susținătorii că va deveni tată în stilul său caracteristic, acesta postând un mesaj haios pe rețelele de socializare. „Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: cand faceți un copil. Pentru toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre. Pentru toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca sa vada si bebelușii insule. Pentru toți… hai ca am glumit…nu pentru voi… Ci pentru noi…o sa avem un copil Am decis sa spun aici, pentru ca in curând mi se va vedea burta si se vor face speculații. Promit sa ma refac repede’‘, a scris Dani Oțil pe Instagram.

Ulterior, Gabriela a povestit cum au reacționat părinții lui Dani după veste. „Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi iată că gândurile ne-au fost ascultate. Sunt însărcinată în 16 săptămâni, luna a patra, suntem fericiţi şi ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult„, a declarat Gabriela Prisăcariu.

Gabriela si Dani vor deveni parinti pentru prima oara
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: