Redactia.ro
Home » Monden » Detalii neștiute din viața de cuplu a lui Dani Oțil și Mihaela Rădulescu! Cum făceau dragoste cei doi: ”Nu stă niciodată cu fața”

Detalii neștiute din viața de cuplu a lui Dani Oțil și Mihaela Rădulescu! Cum făceau dragoste cei doi: ”Nu stă niciodată cu fața”

GALERIE FOTO (3) Detalii neștiute din viața de cuplu a lui Dani Oțil și Mihaela Rădulescu! Cum făceau dragoste cei doi: ”Nu stă niciodată cu fața”

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au trăit o poveste de dragoste timp de 6 ani, însă timpul a decis ca cei doi să se despartă. Acum, au ieșit la iveală detalii savuroase despre cum decurgeau partidele de amor dintre ei.

Detalii neștiute din viața de cuplu a lui Dani Oțil și Mihaela Rădulescu

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au avut o relație controversată. Diferența de vârstă dintre cei doi a fost subiectul multor critici din partea celor din jur. Însă, chiar și așa, cei doi au luptat timp de 6 ani și au trăit cele mai frumoase momente împreună.

În urmă cu ceva timp, Dani Oțil a vorbit despre partidele de amor dintre el și Mihaela Rădulescu. Fără să ofere prea multe detalii cu privire la modul în care făceau sex, prezentatorul de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” a bifat doar un detaliu extrem de important: acela că legătura sexuală dintre el și diva de Monaco nu a putut fi uitată prea ușor.

Detalii neștiute din viața de cuplu a lui Dani Oțil și Mihaela Rădulescu! Cum făceau dragoste cei doi: ”Nu stă niciodată cu fața”

”Există viață după Mihaela Rădulescu. Vorbesc cu ea și avem glumele noastre funny. Mi-am făcut un obicei, și când vorbim, îi mulțumesc pentru viața mea sexuală din următorii doi ani de după relație. La un moment dat, mă simțeam o unealtă, o ustensilă. Eu eram un băiat de la Reșita, noi am avut multe episoade ciudate… Eu am iubit doar de două ori în viață. Nici până la ea nu am prea iubit. Am avut două relații de 7 ani toată viața, atât am reușit. Iubesc rarisim, nu țin de mână în oraș decât rarisim, nu merg la film cu fete, nu iau cina cu fete niciodată, decât dacă îți dau și cheia de acasă, ceea ce este foarte greu”, a povestit Dani Oțil la Antena 1, acum ceva timp.

Nici Mihaela Rădulescu nu a tăcut când a venit vorba despre acest subiect. Vedeta, cunoscută pentru faptul că este dezinhibată și lipsită de rețineri, a declarat că a ajuns să facă sex într-o piscină.

”Nu știu pe ce plajă am fost (n.red. de nudiști), dar nu aveam nimic pe mine. Am făcut sex într-o piscină și am fost abordată de persoane de același sex. N-am purtat cătușe niciodată, în nici un fel de circumstanțe și n-am fost surprinsă făcând dragoste”, a declarat vedeta.

Întrebată dacă se uită la filme porno, Mihaela Rădulescu a negat, iar Dani Oțil a venit cu un răspuns, în completare: „Mihaela nu stă niciodată cu fața la televizor…” a spus acesta.

Detalii neștiute din viața de cuplu a lui Dani Oțil și Mihaela Rădulescu! Cum făceau dragoste cei doi: ”Nu stă niciodată cu fața”

Ce spune Mihaela Rădulescu despre Gabriela Prisăcariu

Mihaela Rădulescu a făcut declarații uluitoare referitoare la fostul său iubit Dani Oțil, dar a vorbit și despre actuala iubită a acestuia, Gabriela Prisăcariu.

În urmă cu șase ani, Mihaela Rădulescu și Dani Oțil și-au spus adio, după ce s-au iubit cu patos timp de câțiva ani. Acum, mulți s-au întrebat ce părerea are Diva de la Monaco despre actuala iubită a fostului său. Ei bine, vedeta nu s-a sfiit să comenteze acest subiect. Prezentatoarea Tv a fost mai sinceră ca niciodată, menționând pentru Viva.ro că se bucură foarte mult pentru relația celor doi. Totodată, aceasta a ținut să facă și o glumă, dorindu-și ca actuala iubită a prezentatorului Tv să o iubească.

”Eu vreau să știu dacă și viitoarea soție îmi mulțumește, pentru că, de obicei, femeile au niște ego-uri când aud o frază din asta. Nu o mai halesc pe aia de la care a învățat el nu știu ce pentru tot restul vieții. Așa suntem noi, femeile (râde). Eu sper să mă iubească și actuala lui soție. Sper să înțeleagă că eu realmente mă bucur pentru ei. Unde să o cunosc?! Doamne iartă-mă. Nu am cunoscut-o.”, a declarat Mihaela Rădulescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: