Redactia.ro
Home » Monden » Pe care dintre foștii parteneri îl regretă Mihaela Rădulescu: „Puteam să las mai mult de la mine”

Pe care dintre foștii parteneri îl regretă Mihaela Rădulescu: „Puteam să las mai mult de la mine”

Mihaela Rădulescu

Pe care dintre foștii parteneri îl regretă Mihaela Rădulescu. Fosta prezentatoare, în vârstă de 51 de ani, este de aproape șapte ani împreună Felix Baumgartner. Înainte de acesta, Mihaela a avut trei mariaje care au eșuat. Ea a precizat, într-un interviu, în care dintre cele trei căsnicii a greșit cu atitudinea sa.

Pe care dintre foștii parteneri îl regretă Mihaela Rădulescu

Pe care dintre foștii parteneri îl regretă Mihaela Rădulescu. Fosta prezentatoare a avut trei căsnicii înainte de a fi împreună cu austriacul Felix Baumgartner. Ea a dezvăluit într-un interviu cum a greșit în una dintre cele trei căsnicii.

Mihaela Rădulescu a fost căsătorită prima oară la vârsta de 18 ani, cu Bogdan Rădulescu, un fost coleg de la Institutul de Educaţie Fizică şi Sport. Deși au divorțat, ea i-a păstrat numele. În anul 1997 s-a cunoscut cu Ștefan Bănică Jr. 1997 cu Ştefan Banică Jr, iar cel de-al treilea mariaj a fost cu omul de afaceri, Elan Schwarzenberg. Cu acesta din urmă are un copil și spune că în relația cu el putea să lase mai mult de la sine. De altfel, ea îl cataloghează drept cel mai bun tată din lume pentru băiatul lor.

”Pot să dau vina, în ordine, pe muncă, pe mine, pe ei. Și tot nu vom ști adevă-rul. Dar știu că am învățat din toate și de la toți câte ceva bunPrivind la rece, o singură căsnicie m-a facut să mă autoanalizez – ultima, cea cu tatăl copilului meu. Puteam să las mai mult de la mine, puteam mai mult, în general. În primul rând, de dragul puiului nostru. Dar, așa a fost să fie și nu pot decât să-i mulțumesc cerului că am făcut și crescut un copil grozav cu cel mai bun tată din lume pentru puiul nostru”, a mărturisit Mihaela Rădulescu pentru revista Viva.

Mihaela Rădulescu este foarte mândră de Ayan, fiul ei și al lui Elan Schwarzenberg. Ayan are 16 și este un cuceritor printre fete.

”Și pe băiatul meu încerc să-l țin cât mai departe de gurile rele, de viața publică, mai ales la vârsta asta. E tot ce am visat despre el, e bucuria mea supremă, e cea mai intensă și definitivă iubire pe care am simțit-o vreodată. Da, e adolescent, da, descoperă iubirea, da, îmi povestește tot și mă topesc de drag. Atât despre băiatul meu”, a mărturisit cea supranumită diva de la Monaco despre fiul său, Ayan, care are 16 ani.

Mihaela Rădulescu: ”Aș fi făcut mai mulți copii”

Mihaela Rădulescu regretă că nu are mai mulți copii. Doi sau chiar trei ea crede că ar fi ajutat-o.

Aş fi făcut mai mulți copii şi ceva mai devreme, în loc să fi fost atât de preocupată de muncă şi de succesul profesional. Sunt bune şi alea, nu zic nu, dar îmi place să fiu mamă şi simt că n-aş fi dat greş cu încă vreo doi, trei copii”, a mai spus cea supranumită diva de la Monaco, într-un alt interviu.

Felix Baumgartner este actualul partener al fostei prezentatoare. Cei doi locuiesc în Monaco.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: