Redactia.ro
Home » Știri » Business Email: 5 motive pentru a utiliza o adresa de email profesionista

Business Email: 5 motive pentru a utiliza o adresa de email profesionista

La ce trebuie să fii atent când citești e-mailurile? Așa vei rămâne sigur și rapid fără bani în conturi

Exista multi furnizori de servicii de e-mail gratuite pe care puteti sa ii  luati in calcul pentru afacerea dvs. Cu toate ca ideea de a nu plati nici un ban poate fi tentanta aceste platforme creeaza o imagine neprofesionista adreselor dvs. de e-mail.

Ce este insa un serviciu de gazduire email de incredere si de ce ar trebui sa luati in considerare aceasta solutie pentru o afacere de succes?

Ce este Email Hosting?

Email Hosting-ul este serviciu de gazduire web specializata dedicat emailurilor. Aceste servicii de email hosting sunt in general servicii contra-cost (spre deosebire de furnizorii de email gratuit cum ar fi Yahoo sau Gmail). Serviciul va permite sa trimiteti, sa primiti si sa stocati mailuri pe o platforma specializata care adesea vine cu functionalitati suplimentare (contacte, note private sau shared, sistem de mesagerie interna, conferinte video, etc.).

Serviciile business email profesioniste se adreseaza in principal utilizatorilor mai exigenti sau intreprinderilor mici si mijlocii. Serviciul poate fi utilizat si de companii mari, cu sute sau mii de angajati care prefera sa faca outsourcing pentru a evita dificultatile aferente utilizarii unor echipamente proprii.

Multe gazde web ofera gazduire email ca serviciu suplimentar. Una dintre cele mai atractive calitati a serviciului de gazduire email este faptul ca permite crearea de adrese de email cu numele dvs. de domeniu web. In plus, aceasta solutie va ofera mai mult control asupra datelor dvs. si este adesea mai fiabila decat alte platforme.

5 motive pentru a utiliza o adresa de email profesionista

1. O adresa de email cu numele dvs. de domeniu web confera consistenta brandului dvs.

Pe langa faptul ca adresa dvs. de email pare mai profesionista utilizarea unei adrese de email cu numele dvs. de domeniu web va imbunatati si consistenta brandului dvs. Unul dintre aspectele cheie ale unei companii puternice este capacitatea de a fi recunoscuta.

Cu alte cuvinte, daca consumatorii pot asocia rapid produsele sau serviciile cu numele dvs. este o dovada a credibilitatii afacerii dvs. Acest lucru se aplica si e-mailului dvs. In cele din urma – daca exista inconsecvente in brandingul dvs. incercarile de a obtine expunere si recunoastere pot fi afectate.

Avand o identitate de marca solida va va face mai accesibil pentru potentialii clienti. Daca nu pot comunica cu usurinta cu dvs., este posibil sa pierdeti conversiile.

Aceasta ne duce la un alt aspect important al email hosting-ului: va permite sa gestionati cu usurinta mai multe adrese de email. Puteti avea conturi de email pentru vanzari, marketing, asistenta sau contacte generale. In acest fel, consumatorii pot lua legatura cu membri potriviti din echipa dvs.

 

2. Business Email – scalabil si poate creste odata cu website-ul dvs.

Scalabilitatea este o caracteristica importanta a fiecarui aspect al afacerii dvs. Cu un serviciu de email specializat puteti indeplini cerintele dvs. de comunicare atat pe termen scurt, cat si pe termen lung. Aceasta ar putea include asistenta pentru clienti dedicata, capacitate de stocare crescuta sau pur si simplu adaugarea mai multor adrese cu numele dvs. de domeniu.

Daca doriti ca afacerea sau site-ul dvs. web sa se extinda in viitor un serviciu de gazduire email este una dintre cele mai bune optiuni. Nu numai ca planurile sunt de obicei scalabile in functie de nevoile dvs., dar pot oferi performante ridicate si securitate suplimentara.

3. Sporiti securitatea mesajelor primite

In ultimii ani numarul si complexitatea atacurilor online a crescut, iar protectia datelor personale a devenit extrem de importanta. O solutie profesionista antispam si antimalware precum Spam Experts este recomandata pentru a proteja corespondenta dvs. si pentru a va feri de surprize neplacute.

4. Mai mult timp de functionare (uptime)

Uptime-ul este extrem de important si in multe cazuri emailul reprezinta serviciul fara de care o afacere nu poate functiona. Lipsa lui poate genera nu doar frustrare ci si pierderi majore financiare – imaginati-va ce s-ar intampla daca nu primiti la timp o cerere de informatii, nu puteti trimite o oferta sau emailurile dvs. sunt filtrate ca SPAM. Uptime-ul poate face diferenta intre o solutie standard de email hosting si o solutie Business Email.

Timpul de functionare poate fi esential pentru o afacere in dezvoltare in ceea ce priveste serviciul pentru clienti sau atunci cand faceti share cu colegii de echipa. De exemplu, daca cineva are o reclamatie care trebuie solutionata rapid este vital ca aceasta sa va ajunga imediat.

O afacere de succes este una cu disponibilitate ridicata si asta inseamna sa fiti disponibil atunci cand consumatorii si angajatii au cel mai mult nevoie de dvs. Un serviciu de gazduire email de calitate va poate oferi garantia ca nu veti fi dezamagiti sau abandonati.

Conform statisticilor exista peste 4 miliarde de utilizatori ai serviciilor de email la nivelul mondial ceea ce inseamna ca este instrument de care nu va puteti lipsi nici macar pentru cateva minute.

5. Solutia dvs. de email hosting se va integra cu alte instrumente

Solutiile de Business Email vin cu o multitudine de optiuni care va pot imbunatati fluxul de lucru. Pe langa instrumentele extrem de utile pe care le pot oferi – chat, videoconferinte, sharing de contacte, note, fisiere, etc – o astfel de platforma poate fi integrata cu servicii externe precum Dropbox.

Pe termen lung este prudent sa luati in considerare ce functionalitati suplimentare ofera o gazda de e-mail pentru a va completa arsenalul. La urma urmei, un furnizor de calitate va va usura viata oferindu-va instrumentele de care aveti nevoie pentru a reusi.

Desi exista numeroase optiuni gratuite disponibile pentru crearea conturilor de e-mail beneficiile utilizarii unui serviciu premium sunt extinse. Va puteti scala planul in functie de nevoile dvs. actuale si va puteti bucura de performantele inalte pe care le asteptati de la o gazda de top.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: