Redactia.ro
Home » Monden » Cabral a deveni tătic de băiat! N-o să îți vină să crezi ce urare i-a trimis un prieten. Urmăritorii s-au distrat copios

Cabral a deveni tătic de băiat! N-o să îți vină să crezi ce urare i-a trimis un prieten. Urmăritorii s-au distrat copios

Cabral Ibacka

Cabral și Andreea Ibacka sunt în culmea fericirii după ce au devenit părinți de băiat chiar ieri. Prezentatorul de televiziune s-a bucurat și a împărtășit vestea cu bunii săi prieteni, dar o conversație cu unul din ei a ieșit din tipare. Cabral a postat totul pe internet și internauții s-au amuzat copios.

Conversație ieșită din tipare între Cabral și un amic

Cabral a devenit tată de băiat ieri. Cu toate că prezentatorul a mai trecut prin această experiență, emoțiile au fost mari și de această dată. Imediat după ce micuțul s-a născut, Cabral a avut grijă să își pună la curent prietenii și să le trimită poze cu nou născutul. Cabral ne-a obișnuit cu poveștile sale amuzante, dar de această dată conversația dintre el și un prieten a fost motiv de râs pe pagina sa de instagram. Cabral i-a trimis poză cu micuțul, iar prietenul său i-a dat un răspuns neașteptat.

„Să vă trăiască! Este o scumpă”, a fost mesajul prietenului său.

Iar prezentatorul TV a răspuns: ”E băiat. Boule!”.

„Revin azi cu un live, un video, ceva. Că degeaba arunc iar cu litere, sunt copleșit de voi. Până atunci (nu comentați cum scrie, nu-i român… dar e o bomboană de om)”, a scris Cabral pe instragram ieri.

Namiko, fiica cea mică a lui Cabral, replică șocantă tatălui ei

Atât Cabral, cât și Andreea Ibacka sunt foarte activi în mediul online. Zilele trecute, Cabral a împărtășit o întâmplare amuzantă petrecută alături de fiica sa cea mică, Namiko. Într-o zi, prezentatorul e afla în curte alături de musafiri, iar micuța Namiko a venit spre el, foarte cochetă și aranjată și i-a dat o replică ce l-a lăsat fără cuvinte. Micuța Namiko i-a spus lui Cabral să vină în casă pentru a bea o bere.

Berceni, 2021, octombrie. Curtea, care nu-i mare, plină de oameni. O echipă muncea la pavele. Altă echipă monta noile panouri de gard. Erau şi doi băieţi de la electrică. Mă vede din stradă şi prietenul Linda, opreşte şi el. Deci curtea plină de bărbaţi, haos. Eu în mijlocul lor, agitat ca naşu’ mare la nuntă… În mijlocul haosului se deschide uşa casei. Iese Namiko, toată îmbrăcată în roz. Bluză roz, pantalonaşi roz, mergăreţi roz, fundă în cap roz… tot roz!

Băieţii văd pitica roz în pragul uşii şi haosul se opreşte repede. Namiko, păpuşă diafană roz, delicată şi elegantă, ridică mânuţa cât poate de sus şi urlă:

– Tati, hai în casă să bem bere!

Mda. Au râs animalele alea de mine vreo oră, nu s-a mai muncit nimic, Namiko cea mai fericită că a provocat valurile de râs. Inutil să spun că n-a băut niciodată bere cu mine.„, a povestit Cabral pe instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: