Redactia.ro
Home » Monden » Cabral s-a împăcat cu fiica sa cea mare, Inoke. Prezentatorul Tv și-a emoționat fanii

Cabral s-a împăcat cu fiica sa cea mare, Inoke. Prezentatorul Tv și-a emoționat fanii

GALERIE FOTO (5) Cabral s-a împăcat cu fiica sa cea mare, Inoke

Cabral s-a împăcat cu fiica sa cea mare, Inoke. Cabral a devenit părinte pentru a treia oară după ce soția sa a adus pe lume un băiețel. Prezentatorul Tv avea totuși o tristețe în suflet, din cauza fiicei sale, Inoke. Tânăra nu mai vorbea cu tatăl său, dar recent acesta a anunțat că s-au împăcat.

Cabral s-a împăcat cu fiica sa cea mare, Inoke. Prezentatorul Tv și-a emoționat fanii

Cabral s-a împăcat cu fiica sa cea mare, Inoke. Andreea Ibacka a adus pe lume un băiețel în urmă cu trei luni. Cabral și soția sa sunt în culmea fericirii, iar recent au anunțat că i-au pus numele Tiago. Astfel, sărbătorile pentru el au fost cu totul speciale, mai ales după ce s-a împăcat cu fiica sa cea mare, Inoke. După ce în urmă cu câteva luni anunța că adolescenta nu mai vrea să mai vorbească, se pare că cei doi s-au împăcat.

Recent, vedeta de la PRO TV a anunțat pe contul lui de Facebook numele celui de-al treilea copil într-o manieră deosebită. Acesta a postat o imagine de pe pagina actriței, cu bradul de Crăciun, în care atârnau globuri cu numele celor doi copii pe care îi au împreună. Cu toate astea, Cabral a menționat-o și pe Inoke, fiica sa cu Luana Ibacka, în postarea lui.

Un internaut a postat un mesaj emoționant la imaginea lui Cabral, fiind încântat că vedeta tv nu a uitat de primul lui copil. „Mă bucur că ai menționat-o pe Inoke. Chiar dacă acum e supărată, poate, tu mereu fă pași spre ea. Sigur te urmărește și vede. Va ști că te gândești tot timpul la ea.„,a spus internautul.

Ulterior, Cabral le-a dezvăluit celor de acasă că el și Inoke s-au împăcat și relația lor este mai bună în prezent. „A fost supărată 3 săptămâni.Poate de afară se vede cumva…acasă e bine totul. Dar îți mulțumesc pentru cum ai gândit.”, i-a răspuns Cabral urmăritorului său.

Inoke Ibacka a fost supărată pe tatăl ei

În urmă cu doar câteva luni, la puțin timp după ce aflase că va deveni tătic pentru a treia oară, Cabral dezvăluia că fiica sa, Inoke nu îi mai vorbește. Atunci Cabral a recunoscut că supărarea acesteia nu i-a picat deloc bine. „Sunt pe lista neagră aici, la fata cea mare, că e supărată pe mine și nu comunicăm. Așa sunteți voi când sunteți… Are 18 ani, face 19. Nu sunt popular, nu sunt ce trebuie la casa omului. Da, știe, a aflat (n.r. – că Andreea Ibacka este însărcinată). O să aflăm dacă are vreo reacție. E perioada aceea dificilă în viață…”, a declarat Cabral în emisiunea „Vorbește lumea”, de la PRO TV.

Cabral și Luana Ibacka au divorțat în 2005. Blondina este mai mare cu 10 ani decât prezentatorul TV și în timpul mariajului a apărut o fetiță, Inoke. “Am eu o preferinţă să fie bărbaţii mai tineri. L-am întâlnit pe Cabral la un casting, ne-am plăcut imediat şi am rămas împreună. În 2002 am rămas gravidă şi ne-am căsătorit când eram însărcinată. Aveam 36 de ani atunci. Ne-am iubit, dar, la un moment dat, ne-am dat seama că ne dorim altceva, n-are nicio legătură cu vârsta”, declara Luana în noiembrie 2018.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: