Redactia.ro
Home » Monden » Cadoul banal pe care l-a primit Teo Trandafir de Crăciun, dar care i-a umplut inima de bucurie

Cadoul banal pe care l-a primit Teo Trandafir de Crăciun, dar care i-a umplut inima de bucurie

Teo Trandafir, prima reacție după ce emisiunea sa a fost scoasă de pe post

Teo Trandafir a vorbit despre lucrurile simple care ar trebui să ne aducă fericirea, de Sărbători. Iar pentru asta a dat un exemplu din copilăria ei.

Prezentatoarea de la Kanal D nu era obişnuită cu daruri scumpe, de Crăciun, dar, într-un an, părinţii ei au făcut un sacrificiu financiar.

A primit cadou o instalaţie de brad

Teo Trandafir a dezvăluit cum, într-un an, a primit o instalație de Crăciun ce imită lumânările, fiind un dar prețios pentru ea. S-a bucurat enorm când a văzut, știind cât de mult s-au chinuit părinții ei pentru ea. Tocmai fiindcă este cea mai de preț amintire, o păstrează și acum după ani și ani.

„Îmi aduc aminte prima mea instalație de brad. Părinții mei mi-au făcut-o cadou cu mari dificultăți. La vremea respectivă locuiam la țară. Era o instalație care imită lumânările. O am și astăzi. La momentul respectiv mi s-a părut cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodată”, a povestit vedeta TV.

Cum arătau Sărbătorile de iarnă în copilăria lui Teo Trandafir și ce tradiții a păstrat?

Am păstrat globurile pe care le am de când aveam 3 sau 4 ani, le folosesc și astăzi și este una dintre tradițiile la care nu renunț. Am niște globuri atât de urâte după 50 de ani de când sunt folosite, dar sunt ale mele. Am un fluture din plus care a trăit și vremuri mai bune, însă îl pun și pe acela în brad. O altă tradiție este că în fiecare an să cumpăr un glob nou”, a mai zis Teo.

Cum procedează Teo ca să nu se îngraşe?

Teo Trandafir a dat peste cap sfaturile nutriționiștilor, dezvăluind ce facea ea de Crăciun ca să nu se îngrșe. Rețeta este foarte simplă și la îndemâna oricui.

Noi mâncăm puțin și este ultima problema pe care ne-o punem. Bineînțeles că vom primi mâncare de la toată lumea, toți prietenii vin cu câte ceva, mai ales că vom fi plecate.

Nu am această povara, nu am avut-o niciodată. Am descoperit de vreo trei ani, până la acel moment nu am mâncat, că îmi place caltaboșul. Am nimerit unul foarte bun.

Mănânc cât se poate de puțin, pentru că este atât de bun încât ceva trebuie să fie în neregulă cu el. Și îmi mai plac sarmalele mici, mici”, a spus Teo.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: