Redactia.ro
Home » Monden » Cum se înțelege Teo Trandafir cu fiica ei. Ce părere are despre un posibil iubit!

Cum se înțelege Teo Trandafir cu fiica ei. Ce părere are despre un posibil iubit!

Cum se înțelege Teo Trandafir cu fiica ei. Iată ce părere are despre un posibil iubit!

Teo Trandafir, despre frumoasa relație cu fiica ei

Teo Trandafir și-a deschis sufletul și a vorbit deschis despre frumoasa relație cu fiica ei, Maia, ajunsă acum la 18 ani. Vedeta susține că rareori a avut insecurității și că relația lor este cu totul specială:

„Este (nr. Maia) un om cu adevărat admirabil. Orice greșeli am fi făcut oricare dintre noi, pentru că suntem conștiente și una, și cealaltă că nimeni nu este perfect, ne-am rugat una pe cealaltă să prezentăm un argument. Întotdeauna argumentele ei au fost valide, ale mele, poate nu întotdeauna.

Este un om demn de respect, pe care îl iubesc necondiționat, un om pe care îmi doresc să îl am lângă mine toată viața, deși știu foarte bine că nu e natural să fie așa. Dacă ar fi să mă întrebe cineva ce îmi doresc cel mai mult, acel lucru ar fi să stea la mine în brațe toată viața, dar ar fi egoist.

Sigur că există insecurități. Toate mamele au senzația că sunt cele mai rele mame din lume, că toate celelalte mame pot face lucruri, și ele nu. Toate credem că nu facem suficient pentru copilul nostru, că nu dedicăm suficient timp. Și eu am trecut prin toate aceste stări, am avut însă norocul să citesc, când Maia era foarte, foarte mică, un interviu al unei mari gimnaste care tocmai născuse și spunea: „M-am săturat să spun că sunt cea mai rea mamă din lume. Sunt convinsă că nu e așa!. Și m-am mai calmat. Dacă este o mamă care nu are temeri, aș vrea să o cunosc, o voi pune pe un piedestal, îmi voi lua notițe, le voi învăța pe dinafară și o să vi le recit.”, a spus prezentatoarea TV, pentru VIVA.

Ce părere are despre un posibil iubit 

Teo Trandafir susține că ea și fiica ei au o relație deschisă și își spun totul:

„Noi ne spunem una alteia totul. Nu îmi cere sfaturi, pentru că, povestindu-mi ce trăiește, ce simte, pot să intervin pe parcursul narațiunii și să îi spun ce cred, să îi cer mai multe detalii”, a povestit aceasta pentru sursa menționată.

 

Sursa foto: VIVA

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: