Redactia.ro
Home » Monden » Cadoul uluitor primit de Elena Udrea, după gratii, în ziua în care a împlinit 50 de ani

Cadoul uluitor primit de Elena Udrea, după gratii, în ziua în care a împlinit 50 de ani

Elena Udrea alături de familia sa.

Elena Udrea, fost ministru și protagonistă a unui lung proces judiciar, a sărbătorit cea de-a 50-a aniversare într-un mod puțin obișnuit – în penitenciar. Cu toate acestea, ziua a fost adusă la viață de vizita emoționantă a fiicei sale și de prezența iubitului său, Adrian Alexandrov. Cu o condamnare definitivă de șase ani de închisoare, Udrea a împărtășit momente emoționante într-o zi care ar fi trebuit să fie petrecută alături de cei dragi acasă.

În ciuda contextului nefericit, Elena Udrea a avut parte de un moment special la aniversarea sa. Fiica sa, alături de iubitul Adrian Alexandrov, au vizitat-o la penitenciar și au adus o rază de lumină în această zi importantă. Tortul adus de aceștia a transformat puțin mediul în care se află fostul ministru, oferindu-i un moment de bucurie într-un cadru neconvențional.

Mesajul emoționant transmis de Adrian Alexandrov

Adrian Alexandrov, partenerul de viață al Elenei Udrea, a transmis un mesaj emoționant privind ziua aniversară a acesteia. „Am avut azi vizita săptămânală, care ține două ore. Am găsit-o fericită că am reușit să ajungem la ea, am venit cu cea mică. I-am cântat La mulți ani, s-au ținut în brațe,” a declarat Alexandrov, evidențiind momentele emoționante petrecute împreună.

Cu toate acestea, bucuria zilei nu a fost completă. Elena Udrea a exprimat nemulțumiri legate de faptul că, deși este în regim deschis și are dreptul la permisii, nu a beneficiat încă de nicio zi de permisie. Adrian Alexandrov a subliniat că fostului ministru îi sunt încălcate drepturile, aspect care a generat frustrare în contextul unei sărbători deja tensionate.

Elena Udrea se declară nevinovată

Adrian Alexandrov a subliniat că depun eforturi susținute, alături de avocații Elenei Udrea, pentru a aduce elemente noi în dosarul „Gala Bute”. Cu speranța că instanța va ține cont de aceste elemente, iubitul vedetei a adăugat: „Sunt destule elemente noi din partea denunțătorilor ei din dosarul Gala Bute, sperăm ca instanța să țină cont de ele.”

Administrația Națională a Penitenciarelor a asigurat un meniu special de Crăciun pentru deținuți, inclusiv pentru Elena Udrea. Chiar dacă se află într-un mediu restrictiv, meniul festiv a adus un suflu de normalitate, inclusiv cu un tort, pentru a marca sărbătoarea.

Aniversarea Elenei Udrea în penitenciar a fost marcată de momente atât de emoționante, cât și de nemulțumiri legate de drepturile neacordate. Cu sprijinul fiicei și al iubitului, fostul ministru își continuă lupta pentru a-și dovedi nevinovăția, în timp ce autoritățile încearcă să aducă puțină bucurie în contextul restricțiilor specifice penitenciarelor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: