Redactia.ro
Home » Monden » Elena Udrea împlinește 50 de ani în penitenciar: Cadouri emoționante de la Adrian Alexandrov și micuța Eva Maria

Elena Udrea împlinește 50 de ani în penitenciar: Cadouri emoționante de la Adrian Alexandrov și micuța Eva Maria

Elena Udrea împlinește vârsta de 50 de ani după gratii.

În a doua zi de Crăciun, fosta ministru al Turismului, Elena Udrea, va marca o bornă semnificativă în viața ei – împlinește 50 de ani. Cu toate acestea, sărbătoarea va avea loc într-un cadru restrâns, în penitenciarul unde își ispășește pedeapsa în urma condamnării în dosarul Gala Bute.

Privată de libertate și de prezența iubitului său, Adrian Alexandrov, și a fiicei lor, Eva Maria în vârstă de 5 ani, Elena Udrea se află pentru al doilea an consecutiv departe de cei dragi în timpul sărbătorilor de iarnă.

Ce surprize i se pregătesc Elenei Udrea

Chiar dacă judecătorii au respins cererea de revizuire depusă de Elena Udrea pentru a petrece Crăciunul în familie, există o rază de lumină în întunericul penitenciarului. Adrian Alexandrov și fiica lor, Eva Maria, îi vor fi alături într-o vizită specială programată pentru a doua zi de Crăciun.

Adrian Alexandrov a declarat în exclusivitate pentru Playtech.ro: „De Crăciun Elena nu va putea să o vadă, dar avem o vizită pe data de 26 decembrie, a doua zi de Crăciun, când este ziua ei de naștere, așa că mergem să o sărbătorim pe mami cu tort și multe îmbrățișări!”

Micuța Eva Maria resimte din ce în ce mai mult absența mamei sale. În vârstă de 5 ani, copila își dorește cu ardoare ca Moș Crăciun să îi aducă mama acasă pentru a o putea îmbrățișa atunci când se trezește. Această dorință simplă, dar emoționantă, reflectă suferința prin care trece micuța în absența mamei sale.

Ce a transmis Elena Udrea de ziua fiicei sale

În septembrie, cu ocazia împlinirii a 5 ani ai Evei Maria, Elena Udrea a postat un mesaj emoționant: „La mulți ani, fetița mea minunată! Îți doresc să fii sănătoasă, puternică, și să rămâi plină de iubire în ciuda acestei grele încercări prin care trebuie să treci și pe care mă rog să o depășești cu bine.”

Elena Udrea a adăugat: „Nu există destule cuvinte și nici destul timp să îmi cer iertare pentru că nu îți sunt alături, dar fiecare gând al meu este la tine. Oricât de departe aș fi, să știi mereu că te iubesc cel mai mult pe lumea asta!”

În ciuda separării impuse de circumstanțe, Elena Udrea găsește alinare în gândul că, măcar pentru câteva clipe, va fi alături de fiica și iubitul ei în ziua sa specială. Pentru Elena Udrea, această întrevedere va reprezenta cel mai frumos cadou de ziua ei, o rază de lumină în timpul sărbătorilor petrecute în penitenciar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: