Redactia.ro
Home » Știri » Călăul fetei de 17 ani din Prahova a fost prins. Vinovatul și-a recunoscut fapta

Călăul fetei de 17 ani din Prahova a fost prins. Vinovatul și-a recunoscut fapta

Călăul fetei de 17 ani din Prahova a fost prins. Vinovatul și-a recunoscut fapta

Călăul fetei de 17 ani din Prahova a fost prins de poliție, chiar în apropierea casei sale din Șotrile. Potrivit părinților fetei, acesta o ținea legată și sechestrată de un bărbat care era foarte gelos.

Călăul fetei de 17 ani din Prahova a fost prins. Vinovatul și-a recunoscut fapta

Laurențiu Marin, este tânărul care a ucis-o pe tânăra de 17 ani din Prahova. Acesta a fost prins în momentul când se întorcea acasă, după ce a petrecut ore în șir în pădure. Înfometat și obosit acesta a decis să se întoarcă acasă. Însă, adjunctul Poliției Prahova și comandantul Poliției Câmpina, l-au prins pe inculpat.

Suspectul s-a ascuns în tufișuri după ce a văzut mulțimea de oameni ai legii, dar a fost prins de doi polițiști.

Dat în urmărire la frontieră

Autoritățile au cerut ajutorul oamenilor pentru prinderea suspectului. De asemenea, acesta a fost dat în urmărire la frontieră. Ajutați de câini, zeci de jandarmi și polițiști l-au căutat prin pădurea din zona municipiului Câmpina pe Laurențiu Marin după ce a fost suspectat că și-a ucis iubita cu un topor. Bărbatul în vârsta de 29 de ani a ucis-o în noapte de vineri spre sâmbătă pe iubita sa de 17 ani, apoi a fugit de la locul crimei. Conform părinților fetei, aceasta este bătută și sechestrată de către concubinul ei, deoarece era foarte gelos.

Din cauza geloziei, el a fost gelos pe ea. O ţinea în casă legată, sechestrată, nu îi dădea voie să vină la mine, a ajuns gelos şi a omorât-o”, a declarat tatăl fetei ucise.

Sâmbătă după-amiază, trupul neînsuflețit al fetei a fost găsit în casa iubitului ei, medicii de la Serviciul de Ambulanță Prahova au descoperit mai multe răni pe corpul tinerei. Se pare că fata a fost ucisă cu un topor.

Laurențiu Marin a mai încercat în primăvara acestui an să își omoare iubita, aceasta fiind înjunghiată. Se pare că tânăra a scăpat cu viață atunci,iar anchetatorii l-au lăsat în libertate pe vinovat. Rudele fetei îi acuză pe părinții fetei că au încurajat-o să se împace cu el. Fata de 17 ani a fost ucisă în fața copilului lor de numai trei ani.

Citeste si:Eveniment grav la preselecția emisiunii „Românii au Talent”. Un concurent a scos un pistol și un cuțit

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: