Redactia.ro
Home » Monden » Călin Donca a anunțat că îl dă în judecată pe Dorian Popa: „Crede-mă că vin după tine”

Călin Donca a anunțat că îl dă în judecată pe Dorian Popa: „Crede-mă că vin după tine”

Călin Donca îl dă în judecată pe Dorian Popa.

Călin Donca, antreprenor și fost asociat al lui Dorian Popa într-un proiect de parcuri fotovoltaice, a decis să îl acționeze în justiție pe vlogger după ce relația lor de afaceri a luat o turnură negativă. Donca, recent eliberat din detenție și plasat în arest la domiciliu, îl acuză pe Dorian Popa de defăimare și îi cere daune materiale.

Călin Donca și Dorian Popa au fost parteneri de afaceri

Cei doi au fost inițial parteneri într-un proiect de panouri fotovoltaice, dar colaborarea lor s-a deteriorat după ce Donca a fost arestat sub acuzații de înșelăciune, constituirea unui grup infracțional organizat și evaziune fiscală. Dorian Popa s-a distanțat rapid de afacerist, susținând că a suferit pierderi semnificative din cauza investiției sale în proiect.

În replică, Călin Donca a declarat că l-a notificat deja pe Dorian Popa, cerându-i daune materiale, și a avertizat că nu se va opri aici. Pe canalul său de YouTube, Donca a făcut declarații controversate, amenințând că va acționa în instanță nu doar pe Dorian Popa, ci și alte persoane care l-au defăimat.

Ce a declarat Călin Donca

Călin Donca a transmis că nu suportă nedreptățile și că va acționa în instanță. „L-am notificat pe Dorian Popa cerându-i daune materiale, dar nu mă voi opri aici. După Dorian voi trece la următorul, apoi la următorul, apoi la următorul. Dacă ești unul dintre cei care a vorbit la adresa mea sau la adresa altei persoane și ai defăimat, crede-mă că vin după tine”, a spus Călin Donca pe Youtube.

Afaceristul a mărturisit că are și dovezi în acest sens și le va arăta tuturor că Dorian Popa a a încercat un act de defăimare la adresa lui. „Dacă Dorian și-a permis să vă arate facturile pe care le-a plătit pentru panourile de pe casă, atenție, nu pentru cele din parcurile de fotovoltaice, am să vă arăt și eu factura pentru serviciile de promovare cu care am decis să colaborez cu Dorian Popa dar și ordinul de plată, pentru a vă demonstra că a fost achitată.

Dragii mei, cum vi s-ar părea dacă ați veni la mine pentru a vă promova o afacere, iar după ceva timp să încep să vă denigrez acea afacere și, mai mult, video pentru care am fost plătit să vă promovez, să fie șters fără ca măcar să vă întreb ceva în acest sens?

Acuzațiile pe care mi le-a adus cum că aș fi păcălit pe cineva, întrebarea este cine pe cine a păcălit? Vreți să știți, de fapt, câți bani a investit Dorian Popa în parcul fotovoltaic? Îl las pe el să vă spună, dar ceea ce vă pot spune cu siguranță este că nu a investit nici 20.000, nici 24.000, nici 30.000 și nici 15.000, diversele sume pe care le-am văzut în social media cum că ar fi fost declarate de el”, a mai spus antreprenorul pe YouTube.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: