Redactia.ro
Home » Monden » Ce rol are numărul 11 în relația dintre Dorian Popa și Babs. Mai există cale de împăcare între cei doi?

Ce rol are numărul 11 în relația dintre Dorian Popa și Babs. Mai există cale de împăcare între cei doi?

Există șansă de împăcare între Dorian Popa și Babs?!

Vestea despărțirii dintre Dorian Popa și Babs a surprins mulți fani, însă cei doi au ales să rămână prieteni după ce au decis să pună capăt relației lor de 11 ani. Un aspect interesant al poveștii lor este legat de numărul 11, prezent atât în casa lui Dorian Popa, cât și în cea a fostei sale partenere, Claudia Iosif (Babs). Această coincidență a stârnit curiozitatea, iar numerologul Adina Timofte a analizat semnificația acestui număr în relația lor și impactul său asupra viitorului celor doi.

Potrivit numerologului, numărul 11 aduce cu sine o putere magică și maestră, având capacitatea de a influența destinul unei persoane. În cazul relației dintre Dorian Popa și Babs, se pare că acest număr a fost asociat cu o intensitate emoțională crescută și a adus atât aspecte pozitive, cât și negative în viața lor.

Cât de important este numărul 11 în viața lui Dorian Popa

Adina Timofte a evidențiat faptul că numărul 11 poate aduce blocaje în viața oamenilor, inclusiv din punct de vedere al sănătății. În timpul relației lor, cei doi au trăit o mulțime de emoții, iar povestea lor a ajuns la final, după o perioadă în care s-au simțit ca și cum ar fi dus o viață dublă.

„Nimic nu este întâmplător. Numărul 11 vine cu o putere magică, cu o putere maestră și cu o putere de a-ți influența destinul. Vorbim de o relație unde s-a cpnsumat foarte multă emoție, s-au simțit ca și cum duc o viață dublă. (…)

Acest număr 11 trimite mesaje spirituale. Cei doi s-au întâlnit pentru a evolua din punct de vedere spiritual. Semnifică faptul că, din punct de vedere numerologic, cei doi și-au încheiat drumurile”, a declarat numerologul Adina Timofte, la Star Magazin.

Mai există cale de împăcare între Dorian Popa și fosta sa parteneră?

Despărțirea dintre Dorian Popa și Babs a generat inevitabile schimbări în viețile lor, iar Adina Timofte sugerează că există șanse minime pentru o reîntoarcere la povestea de dragoste. Deși numerologia nu determină destinul unei persoane, ea poate oferi interpretări și înțelegeri simbolice care pot influența percepția asupra unor evenimente.

Cu toate acestea, cei doi au ales să rămână în contact și să-și păstreze o relație de prietenie, iar participarea lui Dorian Popa la petrecerea de ziua Claudiei Iosif este un exemplu al dorinței lor de a menține legături pozitive, chiar și după finalul relației lor romantice. Dorian Popa a subliniat importanța de a privi în viitor cu zâmbetul pe buze și a recomandat acest aspect tuturor celor care se confruntă cu încheierea unei relații

„Am fost la ziua ei pentru că m-am simțit bine atunci când am îmbrățișat-o, m-am simțit bine și m-am simțit bine pentru că știam că ne putem îmbrățișa fără să ne mușcăm de carotidă și îmi doresc și sunt sigur că și ea își dorește să fim fericiți și atunci când ne vedem, să ne zâmbim. E o altă chestie pe care o recomand tuturor celor care își găsesc sfârșitul relației. De ce să te uiți în urmă cu ură și încrâncenare, dacă lucrurile oricum s-au terminat? Zâmbește, că încheierea e acolo”, a declarat Dorian Popa, în podcastul lui Radu Țibulcă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: