Redactia.ro
Home » Monden » Dorian Popa și Babs, din nou împreună! Ipostaza neașteptată în care au fost surprinși cei doi în urmă cu puțin timp

Dorian Popa și Babs, din nou împreună! Ipostaza neașteptată în care au fost surprinși cei doi în urmă cu puțin timp

GALERIE FOTO (2)

Dorian Popa și Babs, cunoscuți ca unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc, au surprins pe toată lumea în urmă cu câteva luni anunțând despărțirea lor. Vestea a fost șocantă pentru fani, care nu se așteptau la sfârșitul unei relații considerate până atunci ca fiind stabilă și de lungă durată.

Cu toate că mulți se întrebau ce s-a întâmplat între cei doi, recent, fanii au avut parte de o surpriză plăcută atunci când Dorian Popa și Babs au apărut din nou împreună. Această reuniune a fost întâmpinată cu bucurie și curiozitate, iar întrebările cu privire la natura relației lor au început să se înmulțească.

Dorian Popa și Babs, ipostază neașteptată împreună

Timp de 11 ani, Dorian Popa și Claudia Iosif au fost un cuplu apreciat de public. Se aștepta ca la un moment dat să facă pasul cel mare și să își întemeieze o familie, dar destinul a avut altă viziune asupra vieților lor. Chiar dacă s-au despart, cei doi au menținut o relație amiabilă, iar recent au fost surprinși împreună, stârnind entuziasmul fanilor.

După despărțirea de Dorian Popa, Babs și-a luat bagajele și s-a mutat din casa artistului. Cu toate acestea, a rămas în proximitatea acestuia, devenind vecini. Relația lor, deși nu mai are statutul de cuplu, pare să fie una plină de respect și înțelegere. Un eveniment important a fost ziua de naștere a Claudiei Iosif, care a fost sărbătorită printr-o petrecere fastuoasă la care Dorian Popa a fost invitat.

Este notabil faptul că Dorian Popa și Babs au păstrat o relație prietenoasă, iar prezența artistului la evenimentul de aniversare a fost un gest apreciat de fani. În plus, cei doi au fost surprinși făcându-și o fotografie împreună, reflectând o atmosferă plină de bucurie și camaraderie.

Dorian Popa a transmis o urare specială Claudiei Iosif cu ocazia zilei de naștere, postând o imagine pe platforma de socializare Instagram cu mesajul „La mulți ani 41”. Claudia Iosif i-a mulțumit pentru urare, distribuind fotografia pe propriul cont de Instagram.

Nu mai există cale de împăcare pentru cei doi

Cu toate acestea, în ciuda momentelor aparent armonioase și a speculațiilor fanilor cu privire la o posibilă împăcare, Babs a clarificat recent că nu se vede revenind într-o relație cu Dorian Popa. În declarațiile sale, ea a fost fermă în a sublinia că despărțirea lor este definitivă și că nu își mai proiectează viitorul alături de artist.

„Ca să evităm speculații în presă, vă anunț că eu și Dorian Popa nu mai suntem împreună de o lună de zile. Am ales să mergem pe drumuri separate, după o relație de 11 ani. Este mult mai ușor să treci peste o despărțire de 11 ani decât după una de 2 sau 3 ani! Depinde de fiecare și de priorități! Nu (n.r. nu mai există cale de împăcare)! Totul s-a consumat și am rămas în relații bune! Oamenii când nu mai funcționează 100% bine trebuie să se despartă!”, declara Babs.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: