Redactia.ro
Home » Monden » Călin Geambașu, dezvăluiri șocante despre moartea Mălinei Olinescu: „A fost un accident. Nu s-a sinucis!”

Călin Geambașu, dezvăluiri șocante despre moartea Mălinei Olinescu: „A fost un accident. Nu s-a sinucis!”

GALERIE FOTO (7) Călin Geambașu, dezvăluiri șocante despre moartea Mălinei Olinescu

Călin Geambașu, dezvăluiri șocante despre moartea Mălinei Olinescu. Călin Geambașu era foarte apropiat de Mălina Olinescu. În urmă cu trei zile s-au împlinit zece ani de la moartea regretatei artiste. Fiul lui Petre Geambașu a făcut declarații șocate legate de moartea subită a Mălinei. Călin susține că artista nu s-a sinucis.

Călin Geambașu, dezvăluiri șocante despre moartea Mălinei Olinescu: „A fost un accident. Nu s-a sinucis!”

Călin Geambașu, dezvăluiri șocante despre moartea Mălinei Olinescu. Artista s-a stins din viață pe 12 decembrie 2011. Artista a murit la vârsta de 37 de ani, moartea sa șocându-I pe apropiații săi. Călin Geambașu avea o relație specială cu Mălina. Cei doi făceau un duo perfect pe scenă, iar fanii iubeau să-I audă cântând împreună. Recent, Călin a vorbit despre moartea Mălinei Olinescu, declarând că mama acesteia ascunde adevărul despre moartea ei. Conform artistului, fiica Doinei Spătaru nu s-ar fi sinucis, așa cum o țară întreagă crede. Se știe că Mălina a murit după ce s-ar fi aruncat de la etajul 6 al blocului în care locuia.

Prietenul ei de suflet îi cere mamei artistei să publice documentul pentru a clarifica toate zvonurile legate de moartea acesteia. . „În acel act pe care Doina îl are acasă stă tot adevărul, Mălina nu s-a sinucis, deși inițial asta a fost părerea tuturor. A fost un accident, o confuzie din cauza pastilelor de somn!”, a declarat Călin Geambașu pentru Impact.ro.

De asemenea, fiul dirijorului susține că Mălina nu ar fi avut o relație apropiată cu mama sa, care a fost mai tot timpul plecată prin turnee. Artistul susține că a văzut raportul de la INML în cazul Mălinei și îi cere Doinei Spătaru să-l publice pentru a arăta care a fost, de fapt, cauza morții artistei.

„De ce Doina, mama ei, nu face public raportul INML, finalizat la câteva luni după deces? Așa ar îndepărta dubiile ce planează asupra momentului (2 pastile de somn + echivalentul a 2 beri au produs efectul hipnotic care a condus la confundarea patului cu balconul – scrie negru pe alb în act). Mălina nu s-a sinucis. n realitate, pe Doina nu o interesează amintirea corectă a Mălinei. Eu am văzut acel act de la INML. Ca părinte, ca mamă, aș fi arătat acel act, dar ea a lăsat să planeze ideea că Mălina ar fi o sinucigașă, așa cum toți inițial ne-am speriat în șocul momentului. Are răspunsul de la INML și refuză să-l arate. I-am cerut și public, m-au certat și părinții mei, de parcă adevărul ar fi un lucru rău”, a declarat Călin Geambașu.

Mălina Olinescu a murit la vârsta de 37 de ani

În urmă cu zece ani, pe 12 decembrie, Mălina Olinescu era găsită fără suflare pe trotuar, în fața blocului unde locuia. Pe 29 ianuarie 2021, artista fi împlinit 47 de ani. Moartea sa a fost o veste șocantă care a lăsat urme adânci în sufletele apropiaților și nimeni nu a înțeles de ce a murit, de fapt, artista. La acea vreme s-a speculat că Mălina și-ar fi pus capăt zilelor după ce s-a despărțit de noul ei iubit, Sebastian Truță. Mălina a fost căsătorită între 2000-2007, cu Dan Steici, compositor al trupei Compact. Cei doi au divorțat după șapte ani de căsnicie, iar motivul ar fi fost “crizele de personalitate” ale artistei.

După divorț, artista s-a confruntat cu depresia, spunându-le prietenilor că își dorește să moară. Mama sa a dus-o la spital, iar Mălina a fost diagnosticată cu depresie anxioasă. “La un moment dat, am primit de la Procuratură dosarul anchetei. Știți, atunci la moartea sa, procurorii au venit acasă și au ridicat probe. Au luat telefonul și calculatorul ei și au verificat activitatea sa din acea noapte. Acolo, din convorbirile ei cu Sebi, acel băiat cu care ea era de vreo trei ani, s-a văzut că ei aveau unele discuții. Un alt lucru important care m-a pus pe gânduri mi-a fost spus de procurorul de caz. Mi-a zis că s-au găsit urme pe balustradă.

Nu alte urme, urmele ei, dar urme dinamice. S-au folosit substanțe speciale și așa le-au văzut. Așa că, eu nu pot să zic nici așa, nici așa. Uneori, înclin să cred ce mi-a spus procurorul, alteori pendulez gândindu-mă că totul se poate să se fi întâmplat pe fondul medicației’, a declarat Doina Spataru în urmă cu câțiva ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: