Redactia.ro
Home » Monden » Călin Geambașu iese din nou la atac. Artistul a făcut declarații tranșante despre tatăl său, Petre Geambașu

Călin Geambașu iese din nou la atac. Artistul a făcut declarații tranșante despre tatăl său, Petre Geambașu

GALERIE FOTO (3) Călin Geambașu iese din nou la atac

Călin Geambașu iese din nou la atac. Scandalul dintre Călin și Petre Geambașu este departe a se finaliza. După ce artistul a declarat că s-a împăcat cu tatăl său, se pare că lucrurile au luat o altă întorsătură. Călin îi contestă tatălui atât calitățile de părinte, cât și pe cele profesionale.

Călin Geambașu iese, din nou, la atac. Artistul a făcut declarații tranșante despre tatăl său, Petre Geambașu

Călin Geambașu iese, din nou, la atac. În urmă cu câteva zile, Petre Geambașu a împlinit 78 de ani, având în spate cinci decenii de activitate în muzică. Cu toate astea, Călin, fiul său, este nemulțumit de prestația părintelui său, continuând să-l blameze. Călin Geambașu i-a urat la mulți ani tatălui său, dar într-un mod mult prea diferit.

Artistul este de părere că Petre Geambașu a eșuat în calitate de părinte și de bunic, mărturisind că muzicianul român este invidios pe el. „Îmi e greu să-mi văd tatăl sugrumat de orgolii și cum nu se trezește la realitate nici în ceasul cu numărul…78, indiferent de câte pârghii spre normalitate i-am întins. Dacă, din păcate, e cunoscut faptul că tatăl meu s-a ratat ca bunic, printr-o totală pasivitate în raport cu unicul nepot, măcar pe plan profesional îi doresc să se lecuiască de aparențe și impostură.Decât să fie măcinat de invidie la adresa mea și să manifeste intrigi total nespecifice unui părinte, mai bine mi-ar urma urările și îi garantez că se va simți împlinit. Chiar dacă îi va fi greu la început, fiindcă zidul orgoliului personal și vanitatea închipuită îi vor fi cele mai mari obstacole”, a declarat Călin Geambașu pentru Cancan.ro.

Artistul nu s-a oprit aici cu urările. Călin i-a urat tatălui său să lanseze un album muzical, având în vedere că în cei 50 de ani de carieră muzicală nu are niciun album lansat. „Îi doresc tatălui meu să trăiască sănătos mulți ani de acum înainte, în care să aibă ambiția să lanseze măcar un album muzical în întreaga lui carieră. Îi doresc inspirație să poată compune în întreaga lui viață măcar o singură melodie, care să obțină un premiu la vreun Festival Național.Îi doresc să-și folosească o parte din timpul liber în încercarea de a învăța să cânte la pian măcar la nivelul unui copil de clasa a II-a! Bucuria dată de mângâierea clapelor de pian este unică. Nu cu playback ca până acum, ci pe bune”, a mai spus Calin.

Călin Geambașu: „Îmi doresc să mă învețe și el pe mine ceva

Călin Geambașu a declarat că nu are prea multe așteptări de la tatăl său, Petre Geambașu, ci doar să renunțe la băuturile alcoolice și la temperametul dur. „Nu am așteptări mari legate de chestiunile ce țin de caracter. Bârfa pe la colțuri, necinstea, stilul cacealmist (inoculări false). Temperamentul coleric, lipsa de demnitate precum și incoerența comportamentală. . Personal, îmi doresc să mă învețe și el pe mine ceva. Poker i-am spus că nu mă interesează. Altceva, orice. La mulți ani!”, i-a transmis Călin tatălui său.

Războiul dintre bărbații familiei Geambașu a pornit în 2018, după ce Călin l-a acuzat pe celebrul artist că l-a supus unor pedepse, mult prea aspre, în copilărie. Petre Geambașu a declarat public că vrea să se împace cu fiul său, ba chiar au avut o tentativă de împăcare, iar situația părea să se liniștească, dar Călin se pare că mai are multe de zis la adresa tatălui său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: