Redactia.ro
Home » Monden » Călin Geambașu, un nou atac la adresa tatălui său: „În copilărie avea oscilații de tip „Pup – Bat – Pup” „

Călin Geambașu, un nou atac la adresa tatălui său: „În copilărie avea oscilații de tip „Pup – Bat – Pup” „

Călin Geambașu, un nou atac la adresa tatălui său

Călin Geambașu, un nou atac la adresa tatălui său. Artistul a povestit în nenumărate rânduri că a avut o copilărie cu pedepse nejustificate din partea tatălui său. Călin a povestit recent, despre atmosfera din casa familiei sale. Mai mult, cântărețul susține că și-a dorit foarte mult să fie iubit de tatăl său, maestrul Petre Geambașu.

Călin Geambașu, un nou atac la adresa tatălui său: „În copilărie avea oscilații de tip „Pup – Bat – Pup” „

Călin Geambașu a declarat în nenumărate rânduri că tatăl său, Petre Geambașu i-a oferit o educație exagerată. Artistul a vorbit de Ziua Internațională a Copilului despre copilăria sa, dar si despre momente dificile prin care a trecut. Călin a povestit că a avut tot ce își putea dori, dar el și-a dorit mai multă dragoste, răbdare și blândețe din partea părinților săi. Artistul a povestit cu lacrimi în ochi, despre anii copilăriei. ”De Ziua Copilului, îmi amintesc că tatăl meu a fost exemplul și totodată contraexemplul perfect, de manual. Pentru lucrurile bune, îi mulțumesc din suflet și îi ofer și eu mai departe copilului meu ce am învățat de la el, firește, într-o formă evoluată, complet fără durități și accese de autoritate”, a spus Călin Geambașu pentru EGO.

De asemenea, Călin a mai spus că împărțea cu prietenii lui tot ce îi aducea Petre Geambașu când se întorcea din turneu. ”Pentru mine conta mai puțin faptul că aveam toate acele lucruri, deși m-am bucurat din plin de ele și sunt deplin recunoscător pentru existența lor. De ce spun asta? Fiindcă, deseori, prin lucrurile pe care le aveam, stârneam în mod involuntar invidia celor din jur, care majoritatea nu aveau, fiindcă sistemul nu permitea, nu fiindcă părinții lor nu ar fi făcut eforturi, ci dimpotrivă, părinții lor chiar făceau eforturi mari, iar eu observam cu apreciere aceste aspecte. Le înțelegeam perfect sentimentul trist generat de lipsuri, așa că interveneam imediat, atât cât puteam”.

Călin, despre tatăl lui: ”Din păcate, ieșirile lui nervoase când ratam vreo lovitură la un sport sau nu îi ascultam vreun ordin umbreau chiar frumusețea momentelor create de el”

Călin Geambașu are o relație complicată cu tatăl său, iar de multe ori l-a acuzat public că s-a purtat urât cu el în copilărie. Artistul a mărturisit acum că avea mari emoții când mergea cu tatăl său la fotbal sau tenis. Când greșea, acesta se enerva foarte tare.

”Am păstrat în suflet ca fiind momentele cele mai frumoase ale copilăriei mele, acele (MULTE) dăți când tatăl meu mergea cu mine la fotbal, la tenis, la înot sau făceam muzică, în perioadele când nu era plecat cu Doina în străinătate, cu lunile. Era superb! Din păcate, însă, ieșirile lui nervoase când ratam vreo lovitură la un sport sau nu îi ascultam vreun ordin umbreau chiar frumusețea momentelor create de el… Mereu am încercat să-l văd fără acele umbre, fiindcă eu așa mi-l doream ca tată, însă el periodic aducea în scenă acel personaj dublu ce i-a caracterizat existența în raport cu mulți oameni. Oscilațiile de tip „Pup – Bat – Pup” nu au fost niciodată pe gustul meu și de aceea nu perpetuez așa abordare cu nimeni dintre persoanele cu care relaționez”, a mai spus Călin Geambașu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: