Redactia.ro
Home » Monden » Camelia Potec a dat vestea cea mare! Fosta înotătoare se pregătește să devină mamă pentru a doua oară

Camelia Potec a dat vestea cea mare! Fosta înotătoare se pregătește să devină mamă pentru a doua oară

GALERIE FOTO (2)

Camelia Potec a mărturisit faptul că se pregătește să devină mamă pentru a doua oară la cei 41 de ani ai săi. Fosta sportivă a României a ținut să dea vestea cea mare prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare.

Înotătoarea care a scris istorie pentru țara noastră nu își mai încape în piele de fericire, după ce a aflat că este din nou însărcinată. Aceasta mai are încă o fetiță în urma mariajului pe care îl are cu actualul său soț.

Camelia Potec, însărcinată la 41 de ani

În această dimineață a apărut pe rețelele de socializare un mesaj de-a dreptul neașteptat din partea fostei sportive. Camelia Potec a scris câteva cuvinte pentru toți cei care o urmăresc, explicându-le tuturor că este din nou însărcinată și că se află în ultimul trimestru.

În același timp, sportiva a ținut să le ceară iertare tuturor celor care au întrebat-o despre sarcină, dar ea a refuzat să confirme sau să infirme asta. Motivul a fost unul destul de simplu, își dorea să fie sigură de faptul că lucrurile vor decurge normal.

„Încep săptămâna prin a anunța/confirma că sunt însărcinată cu cel de-al doilea copil. Iubesc copiii și am simțit cât de binecuvântată sunt atunci când a venit pe lume Caelia-Ioana. De atunci, mi-am dorit pentru ea o surioară sau un frățior. Iată că astăzi, la cei 41 de ani ai mei, visul de a rămâne din nou însărcinată, s-a îndeplinit. Am decis să nu anunț până în acest moment pentru a mă proteja și a fi sigură că totul este bine.

Nu mi-a fost deloc ușor în primele 2 trimestre de sarcină. Acum, totul este ok! Am intrat în ultimul trimestru! Vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere și îmi cer scuze celor cărora nu am putut să le confirm atunci când m-au întrebat. Suntem extrem de fericiți! Așteptăm cu sufletul la gură să apară această nouă minune în viața noastră!”, este mesajul transmis de Camelia Potec pe rețelele de socializare.

Camelia Potec și soțul ei mai au o fetiță

Camelia Potec este căsătorită în acest moment cu Sebastian Tudor, alături de care și-a întemeiat o familie de toată frumusețea. Cei doi au devenit părinți pentru prima dată în urmă cu trei ani, când a venit pe lume fiica lor, Caelia, ce pare să se dedice sportului precum mama sa.

„Am vrea să facă sport pentru întreținere, nu neapărat pentru a ajunge o mare campioană. Iar înotul te ajută să te dezvolți armonios”, spunea Sebastian Tudor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: