Redactia.ro
Home » Monden » Camelia Potec a născut o fetiță, la aproape 42 de ani. Ce nume a ales pentru micuța ei

Camelia Potec a născut o fetiță, la aproape 42 de ani. Ce nume a ales pentru micuța ei

Camelia Potec a născut o fetiță, la aproape 42 de ani. Ce nume a ales pentru micuța ei

Camelia Potec a născut o fetiță, la aproape 42 de ani. Iată ce nume a ales pentru micuța ei!

Camelia Potec a născut o fetiță, la aproape 42 de ani

Bucurie mare a inundat familia Cameliei Potec, o femeie care a strălucit pe scenele sportive și care acum adaugă o altă realizare notabilă în viața sa! Aceasta a devenit mamă pentru a doua oară, la aproape 42 de ani. În urmă cu doar două zile, a adus pe lume o frumoasă fetiță.

„Camelia a născut acum două zile. Este fericită!”, a confirmat Roxana Ciuhulescu, prietena Cameliei Potec, pentru Click!

Camelia Potec și soțul ei, Tudor Sebastian sunt extrem de fericiță pentru venirea pe lume a celui de-al doilea copil al lor! Acesta nu a scăpat-o nici măcar o clipă din ochi în timpul nașterii, oferindu-i sprijinul și dragostea de care avea nevoie în acele momente.

Evenimentul a fost împărtășit cu fanii săi pe rețelele de socializare, unde Camelia Potec a postat o serie de imagini realizate înainte de a intra în sala de nașteri, dezvăluind astfel în mod firesc marea veste. Cu toate că medicii stabiliseră altă dată pentru naștere, micuța lor prințesă a venit pe lume cu o săptămână mai devreme, aducând astfel și mai multă fericire în viața acestui cuplu minunat.

Camelia Potec mai are o fetiță de 5 ani, pe nume Caelia, care acum are șansa de a deveni o soră mai mare. Această veste a fost primită cu multă bucurie și emoție de către familia Potec, care și-a dorit mult timp să aducă pe lume un nou membru al familiei. În ciuda faptului că, la un moment dat, păreau că renunță la acest gând, acum se bucură de binecuvântarea unei noi vieți în familia lor.

Camelia Potec, președintele Federației Române de Natație și Pentatlon, a împărtășit cu presa entuziasmul său legat de venirea pe lume a fetiței sale. Această perioadă este un moment de mare bucurie pentru ea și soțul ei, dar și pentru întreaga familie. Este un moment în care sărbătoresc nu doar succesul din cariera sportivă, ci și succesul în viața personală, unde dragostea și familia sunt adevăratele comori.

„Sincer, anul trecut ne-am dorit încă o surioară sau un frățior pentru Caelia, nu a fost să fie, nu ne mai așteptam și am renunțat la gândul acesta.

Dar iată că s-a întâmplat și acest lucru ne bucură! Considerăm că este o binecuvântare! Este extraordinar de bine și ca perioadă, pentru că la o lună și jumătate, înainte de Campionatele Europene de Înot, eu zic că am suficient timp să revin și la muncă”, a mărturisit Camelia Potec, pentru sursa citată anterior. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Potec Camelia (@cameliapotec)

Ce nume a ales pentru micuța ei

În ceea ce privește numele fetiței, Camelia și soțul ei nu s-au decis încă asupra acestuia. Cu toate acestea, este clar că vor opta pentru două nume, unul dintre ele fiind un nume de sfânt:

„Nu ne-am gândit încă la numele fetiței. E clar că o să aibă două nume, unul fiind nume de sfânt!

Eu îmi doresc să fim bine amândouă și sănătoase, la fel și Caelia, să nu răcească în această perioadă, și sper ca eu să mă refac cât mai repede după naștere.

Ne așteptam să fie geloasă Caelia, dar vorbim cu ea și îi explicăm, începem să ne obișnuim cu gândul că o să avem un nou membru în familie”, a mai spus Camelia Potec pentru sursa citată. 

Sursa foto: Instagram

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: