Redactia.ro
Home » Știri » Camelia Potec este în doliu. Tatăl sportivei a fost găsit fără suflare în propria locuință

Camelia Potec este în doliu. Tatăl sportivei a fost găsit fără suflare în propria locuință

GALERIE FOTO (2)Camelia Potec este în doliu

Camelia Potec este în doliu. Președintele Federației de Natație a plecat de urgență de la Jocurile Olimpice după ce a aflat că tatăl său s-a stins din viață. Camelia Potec trece prin cele mai cumplite momente! Grigore Potec a fost găsit fără suflare, după ce a suferit un infarct.

Camelia Potec este în doliu. Tatăl sportivei a fost găsit fără suflare în propria locuință

Camelia Potec este în doliu. Sportiva a primit cea mai cumplită veste! Camelia Potec a aflat că tatăl ei, în vârstă de 67 de ani a fost găsit fără suflare în casa sa, după ce a suferit un infarct. Președintele Federației de Natație a părăsit imediat Jocurile Olimpice pentru a se întoarce în România. Grigore Potec era inginer și om de afaceri, fiind și consilier municipal în Brăila în perioada 2004-2012.

Fratele sportivei a făcut anunțul trist pe rețelele de socializare, menționând că înmormântarea tatălui său va avea loc pe data de 1 august. „Cu durere în suflet, familia aduce la cunoștință prietenilor și colaboratorilor, ca în data de 30.07.2021 a trecut în neființă dragul nostru tata și bunic, Ing. GRIGORE POTEC.Trupul neînsuflețit va fi depus astăzi la Capela Catedralei Nașterii Domnului, Brăila. Înmormântarea va avea loc la Cimitirul din Grid, jud. Brașov, în data de 01.08.2021, la orele 13:00. Dumnezeu sa îl odihnească in pace și lumina!”, a fost mesajul lui Alexandru Potec. În urmă cu patru ani, tatăl Cameliei Potec a suferit un accident rutier, după ce mașina pe care o conducea a lovit un cal lăsat nesupravegheat. Atunci, omul de afaceri a fost supus unei intervenții chirurgicale.

Camelia si tatal sau
Etichete: