Redactia.ro
Home » Știri » Cameră de hotel din Slănic Moldova, distrusă de un grup de turiști. „Așa ceva nu poate face un om care…”

Cameră de hotel din Slănic Moldova, distrusă de un grup de turiști. „Așa ceva nu poate face un om care…”

Un grup de turiști au petrecut o vacanța relaxantă la Slănic Moldova, dar totul s-a terminat într-un mod foarte neplăcut pentru cei care i-au cazat. Când au plecat, camera de hotel era distrusă, iar administratorii au postat cu uimire câteva imagini în mediul online. Prin acest mod au dorit să atragă atenția acestei situații care se repetă tot mai des în ultimul timp.

Cameră de hotel din Slănic Moldova, distrusă de un grup de turiști

Totul s-a întâmplat la hotelul Dobru din Slănic Moldova, în primele zile din Noul An. Cele care au constatat dezatrul au fost menajere, care i-au chemat imediat pe superiorii lor. Aceștia au fotografiat stricăciunile și le-au postat în mediul online, iar povestea lor a devenit virală.

Din păcate, încă de la începutul anul 2022 asemenea situații au devenit tot mai comune. Turiștii  distrug pur și simplu spațiile pe care le-au închiriat pentru vacanțe, iar proprietarii sunt cei care trebuie ulterior să rezolve aceste probleme.

„Turist în România…Ce ai putea comenta?!?! S-au întors valorile acasă… Dacă nu-i primești, te reclamă pentru rasism, dacă-i primești, suporți consecințele…

PS: CATEGORIC nu punem și nu vom pune NICIODATĂ în „aceeași oală” compatrioții noștri care au plecat din țară ca să facă un ban cinstit prin munca lor.

Așa ceva nu poate face un om care a muncit măcar o zi în viață și și-a câștigat existența prin sacrificii numai de el știute!”, au spus reprezentanții hotelului Dobru, în postarea de pe Facebook.

Făptașii au refuzat să plătească pagubele din camera de hotel

În momentul în care au văzut în ce stare deplorabilă se află camera de hotel, administratorii au cerut făptașilor să achite stricăciunile făcute. I-au chemat în camera respectivă, însă reacția lor nu a fost cea așteptată. Chiar dacă era imposibil de negat faptul că ei fuseseră cei care distruseseră totul, au încercat până în ultima clipă să scape de achitarea stricăciunilor. Printre acestea s-a numărat și un televizor, care în mod neexplicabil a fost stricat.

Deoarece nu știau ce să mai facă, administratorii au fost nevoiți să-i amenințe că vor chema autoritățile pentru a soluționa această situație deosebit de neplăcută. Abia atunci persoanele în cauză și-a dat seama de gravitatea situației și au plătit ce li s-a cerut.

„I-am întrebat ce s-a întâmplat, cum a ajuns camera în situaţia aceea. Erau foarte miraţi, ca şi cum nu ar fi fost ei acolo. I-am rugat să mă însoţească, am mers în cameră. Din acel moment nu au mai scos un cuvânt de dezastrul care era acolo. I-am tot întrebat ce s-a întâmplat cu televizorul, am părăsit camera, ne-am întors în recepţie, i-am rugat să aştepte ca să evaluăm daunele.

Le-am cerut contravaloarea televizorului spart. Unul dintre ei era mai recalcitrant şi refuzase iniţial, pe motiv că nu au suma pe care le-a cerut. Le-am spus că o să apelez la Poliţie şi ne-au achitat, au plecat, deci nu a mai fost nevoie de intervenţia poliţiştilor.”, a declarat managerul hotelului la Antena 3.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: