Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Cameron Diaz, de nerecunoscut! Nu mai este diva seducătoare de la Hollywood

Cameron Diaz, de nerecunoscut! Nu mai este diva seducătoare de la Hollywood

GALERIE FOTO (3)

Faimoasa actriță Cameron Diaz cucerea inimile multor bărbați în urmă cu mulți ani. Aparițiile sale seducătoare întorceau multe priviri atunci când pășea pe covorul roșu. Era unele dintre cele mai sexy și frumoase actrițe de la Hollywood, însă, acum presa internațională nu o mai cataloghează astfel.

Cameron Diaz, de nerecunoscut! Nu mai este diva seducătoare de la Hollywood

Cameron Diaz (48 ani) făcea furori cu aparițiile sale, pe covorul roșu de la Hollywood, în urmă cu mulți ani. Era o femeie care nu putea trece neobservată de niciun ochi al unui bărbat, datorită fizicului ei seducător. Însă, în urmă cu șase ani, Cameron Diaz a decis să renunțe la actorie și să se dedice în totalitate familiei sale. Noul stil de viață a făcut-o să arate de nerecunoscut!

De ce și-au botezat Cameron Diaz și Benji Madden fetița cu numele Raddix

Paparazzi au surprins-o pe Cameron Diaz, anul trecut, alături de soțul său, în timp ce-și căutau o locuință. În imagini se poate vedea că formele de invidiat ale fostei dive de la Hollywood au dispărut. Au fost înlocuite, în schimb, cu câteva kilograme în plus. De altfel, dacă ne-a obișnuit până acum cu apariții care să-i scoate în evidență silueta impecabilă, de această dată, Cameron Diaz a optat pentru o pereche de jeans, cu un maiou negru și ochelari de vedere pe cap.

Cameron Diaz, mama unei fetițe, adusă pe lume de o mamă surogat

Cameron Diaz este indecisă cu privire la revenirea pe micile ecrane.

“Am devenit cunoscută la 20 de ani, adică acum mai bine de 25 de ani. Asta înseamnă mult timp. Am dăruit fanilor peste jumătate din viața mea, iar acum consider că e OK să-mi acord timp și mie însămi, că e timpul să-mi reorganizez viața și să decid eu când și cum voi reveni pe marile ecrane. Dacă voi reveni”, spune Cameron într-un interviu.

Cameron Diaz este căsătorită din anul 2014 cu rockerul Benji Madden. Împreună au o fetiță, adusă pe lume la începutul acestui an, de către o mamă surogat. Mai exact, cea mai bună prietenă a lui Cameron. Actrița s-a făcut remarcată de-a lungul timpului prin roluri în producții de succes precum „Charlies Angels”, „The Mask”, „My Best Friends Wedding”, „Theres Something About Mary” sau „Vanilla Sky”.

Cameron Diaz are copil cu cea mai buna prietena - SuperMame.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: