Redactia.ro
Home » Știri » Camilla, Regina consoartă a Marii Britanii, s-a enervat în ziua înmormântării Reginei Elisabeta a II-a. Cine a indispus-o pe soția Regelui Charles al III-lea

Camilla, Regina consoartă a Marii Britanii, s-a enervat în ziua înmormântării Reginei Elisabeta a II-a. Cine a indispus-o pe soția Regelui Charles al III-lea

Camilla, Regina consoartă a Marii Britanii, s-a enervat în ziua înmormântării Reginei Elisabeta a II-a. Cine a indispus-o pe soția Regelui Charles al III-lea

Camilla, Regina consoartă a Marii Britanii, ar fi avut un moment când și-a pierdut cumpătul în ziua înmormântării Reginei Elisabeta a II-a, chiar când era în preajma copiilor de Wales, Prințul George și Prințesa Charlotte. De altfel, de la ei ar fi pornit totul, cred jurnaliștii de peste hotare. Iată detaliile aceste întâmplări.

Camilla, Regina consoartă a Marii Britanii, s-a enervat în ziua înmormântării Reginei Elisabeta a II-a. Cine a indispus-o pe soția Regelui Charles al III-lea

Membrii familiei regale nu au voie să facă gesturi de afecțiune în public, nu pot fi impulsivi, nervoși și în niciun caz nu trebuie să aibă „porniri” nepotrivite sau scăpări ale unui comportament greșit. Totuși, Regina consoartă, Camilla, a fost surprinsă într-o astfel de ipostază, cred jurnaliștii străini.

Jurnaliștii de la ibtimes.co.uk au scris că Regina consoartă a părut mai degrabă neimpresionată de Prințesa Charlotte, atunci când au luat parte cu toții la procesiunea de la Wellington Arch, luni, 19 septembrie 2022, pentru funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Copiii lui Kate Middleton și ai Prințului William s-au comportat remarcabil de bine și în timpul ceremoniei de la Westminster Abbey. Au cântat și chiar au mers în spatele sicriului Majestății Sale în timp ce acesta era dus în interiorul abației.

Atât că, fiind atât de mici, era de așteptat ca ei să facă și câteva năzbâtii, mai ales în momentele de plictiseală. La un moment dat, în timpul procesiunii de la Wellington Arch, frații s-au hârjonit. Prințul George a părut să o ciupească pe sora lui, potrivit cititorului de buze Jeremy Freeman. Prințesa Charlotte s-a uitat în jur, și-a fixat cu privirea fratele, s-a întors spre cameră și a spus „Au!”. Meghan Markle i-a zâmbit Prințesei Charlotte când a văzut-o că se uită înapoi, dar Regina consoartă nu a fost deloc amuzată.

Jeremy Freeman, cititorul de buze, a declarat pentru Daily Star că Regina consoartă părea frustrată de isprăvile celor doi copii, membri ai familiei regale. Ea s-a încruntat, s-a întors spre Kate Middleton și a spus: „Ia-o”, în timp ce arăta spre fiica acesteia.

Schimbul de replici a fost filmat și a fost surprins de telespectatori, care au sesizat „dezacordul” dintre frați. Unul dintre ei a comentat pe Twitter: „Se pare că Prințul George și Prințesa Charlotte au o mică neînțelegere. Priviți-o pe Regina Consort, Camilla”.

O altă persoană a scris pe Twitter: „Camilla trebuie să înțeleagă. Sunt copii și au rezistat acolo cu orele și au făcut-o foarte bine”.

„Dacă vă uitați bine, îl puteți vedea pe Prințul George cum pășește în spatele Camillei și se îndreaptă spre Charlotte. Fie a împins-o, fie a tras-o de o șuviță de păr, motiv pentru care ea s-a întors și a spus ow!”. Altcineva a spus: „Cred că George a împins-o sau a ciupit-o”.

În timpul înmormântării Reginei Elisabeta a II-a, cititorii de buze au ghicit, de asemenea, că Prințesa Charlotte i-a amintit fratelui ei să facă o plecăciune atunci când trece sicriul pe lângă ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: