Redactia.ro
Home » Monden » Campioană mondială la gimnastică, bătută până la sânge. Daniela Sofronie, dezvăluiri șocante

Campioană mondială la gimnastică, bătută până la sânge. Daniela Sofronie, dezvăluiri șocante

GALERIE FOTO (4) Daniela Sofronie

Campioană mondială la gimnastică, bătută până la sânge. Una dintre campionele mondiale ale gimnasticii românești a trăit momente dificile. Daniela Sofronie a făcut dezvăluiri șocante despre perioada copilăriei. Conform acesteia, a îndurat bătăi crunte de la antrenori.

Campioană mondială la gimnastică, bătută până la sânge. Daniela Sofronie, dezvăluiri șocante

Campioană mondială la gimnastică, bătută până la sânge. Daniela Sofronie, campioană mondială la gimnastică a povestit că a avut o copilărie grea, și nu din cauza părinților, ci din cauza antrenorilor. Conform acesteia, a suferit de depresie încă de la vârsta de 8 ani, având insomnii și momente de agitație. Ajunsă la 33 de ani, Daniela a decis să vorbească despre coșmarul pe care l-a trăit la antrenamente. “Mă băteau cu ce prindeau, cu bățul, cu umerașul… Că nu stăteam pe bârnă sau că nu îmi întind vârful. A doua zi s-a dus mama, a vorbit cu doamna antrenor, dar bătăile au mai fost. În mintea mea de copil credeam că îmi spune că nu am făcut bine și de aia m-a bătut. Aveam șase, șapte ani și copiii făceau un derdeluș, eu nu am fost pentru că mă duceam la antrenament, ziua aia va rămâne mereu în mintea mea, pentru că nu am putut lipsi nici măcar o zi de la antrenament”, a povestit Daniela Sofronie, la “Acces Direct”.

Marea sportivă a declarat că i-a ascuns mamei sale că este bătută de antrenori în fiecare zi. La un moment dat, femeia și-a dat seama că fiica ei este maltratată, după ce i-a văzut urmele de lovituri pe corp. Urmașa Nadiei Comăneci a preferat să nu spună aceste lucruri, de teamp că mama ei va fi nemulțumiță de ea. Daniela a început să facă gimnastică de la o vârstă fragedă, iar acum, ajunsă la maturitate și-a dat seama că a practicat toată viața acest sport de performanță doar pentru a-i îndeplini visul mamei sale. Aceasta nu a avut posibilitatea de a face acest sport, ala că Daniela Sofronie a început să practice gimnastica din copilărie.

Daniela Sofronie a renunțat la gimnastică la 17 ani

În 2004 s-a confruntat cu probleme grave de sănătate. A câștigat două medalii olimpice, alături de Cătălina Ponor, și argint la sol, la Jocurile Olimpice de la Antena, din 2004. La doar un an după aceste performanțe, sportiva s-a retras din activitate, și-a finalizat studiile și a devenit antrenor la CSS Constanța. Aceasta suferă de depresie de foarte mult timp, dar abia acum, și-a făcut curaj să vorbească despre problemele care o apasă. „Da, sufăr de depresie de ani buni. Este o boală greu de suportat dacă nu este tratată.

La vârsta de 8 ani au început insomniile care au continuat până în ziua de astăzi. Până acum câțiva ani am reușit să țin insomniile sub control, dar, în timp, devenind foarte agresive, a trebuit să apelez la ajutorul specilialiștilor. Simptome? Anxietate, izolare, dureri de picioare, nedorința de socializare, aproape o neputință de a merge, de a face pași, etc. Acum doi ani am ajuns aproape în comă la spital și am reușit să îmi revin numai datorită ajutorului celor din jur, a doamnei dr. Cotan Raluca și specialiștilor de la Centrul de Nevroze Predeal.Nu cer ajutor. Este o lupta care se dă cu noi, în noi, dar e bine să avem alături oameni competenți care ne fac lupta mai ușoara. Este, totodată, un semn către cei dragi care suferă alături de noi”, a scris Daniela Sofronie, pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: