Redactia.ro
Home » Sport » Ce s-a întâmplat cu gimnasta Ana Porgras? Fosta campioană s-a transformat total

Ce s-a întâmplat cu gimnasta Ana Porgras? Fosta campioană s-a transformat total

GALERIE FOTO (4) Ce s-a întâmplat cu gimnasta Ana Porgras? Fosta campioană s-a transformat total

Ce s-a întâmplat cu gimnasta Ana Porgras? Fosta campioană a României s-a transformat total, iar fanii sunt șocați de apariția ei la Survivor România 2021. 

Ce s-a întâmplat cu gimnasta Ana Porgras

Ana Porgras, în vârstă de 27 de ani, este o fostă campioană la gimnastică, fiind cunoscută pentru faptul că a câștigat medalia de aur la bârnă la Campionatele Mondiale de gimnastică din 2010. Pe lângă acest titlu, fosta gimnastă a obţinut multe alte medalii, precum una de bronz cu echipa la Campionatele Europene din 2010 şi o medalie de bronz la paralele la Campionatul Mondial de gimnastică de la Londra, din 2009.

În această seară, fanii Survivor România vor avea plăcerea s-o revadă pe una dintre sportivele de aur ale României. Ana se va alătura echipei Faimosilor din concursul Survivor, aşa cum era plănuit de la începutul show-ului. Deşi se afla iniţial pe lista Faimosilor şi trebuia să plece în Republica Dominicană să înfrunte toate provocările Survivor 2021, acest lucru nu a mai fost posibil din cauza unei probleme de sănătate.

Fosta campioană a României și-a revenit total și este pregătită să intre în competiție, având motivația necesară să o și câștige. Fanii vor avea un șoc, pentru că cei care o cunosc pe Ana Porgras din când era mică, vor vedea o transformare totală, scrie okmagazine.ro.

Ce s-a întâmplat cu gimnasta Ana Porgras? Ana era, în acei ani, o componentă valoroasă a echipei de senioare şi mulţi sperau că sportiva firavă din Galaţi va deveni o stea a gimnasticii artistice româneşti, însă accidentările serioase suferite în concursuri au determinat-o să se retragă la doar 18 ani.

După retragerea ei, Ana și-a schimbat domeniul de activitate, fiind acum manichiuristă în orașul Brașov, acolo unde s-a stabilit după încheierea carierei. Pe lângă această reconversie profesională, Ana şi-a schimbat şi look-ul natural cu care o cunoşteam de pe vremea în care active în sportul de performanţă.

Sportiva născută în Galaţi destul de schimbată, cu buzele mărite chirurgical, sprâncenele desenate, părul vopsit într-o nuanţă puternică de negru şi adeptă a unui machiaj mult mai intens.

Ce s-a întâmplat cu gimnasta Ana Porgras? Fosta campioană s-a transformat total

Motivul pentru care Ana Porgras vrea să participe la Survivor

Ce s-a întâmplat cu gimnasta Ana Porgras? Ana a declarat pentru Kanal D că își dorește să participe în această competiție pentru a arăta că și femeile pot supraviețui în condiții dificile.

”Cred că voi face faţă acestei provocări. Am foarte multă răbdare cu oamenii în viaţa de zi cu zi, am capacitatea de a-i asculta, de a-i înţelege. Sunt sensibilă, dar compensez prin forţă fizică, sunt tolerantă şi văd partea bună a lucrurilor. Cel mai mult îmi vor lipsi apelurile telefonice cu mama mea, pentru că noi vorbim zilnic. Îmi este frică să nu mă accidentez pe trasee, încerc să analizez care este cea mai bună abordare a lor”, a spus Ana Porgras pentru sursa citată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: