Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a ales de Ana Porgras, campioana mondială a României? Gimnasta s-a reprofilat

Ce s-a ales de Ana Porgras, campioana mondială a României? Gimnasta s-a reprofilat

Despre Ana Porgras se știe că este una dintre gimnastele care au adus medalii României la marile competiții internaționale. În prezent, fosta gimnastă s-a retras din activitatea sportivă și s-a reprofilat.

Ana Porgras are, în prezent, 26 de ani, însă de la fragede vârste a fost recunoscută de români pentru cariera ei ca și gimnastă. A obținut pentru Romania medalii valoroase la numeroase competiții internaționale. Fosta gimnastă Ana Porgras s-a retras din activitate înaintea Jocurilor Olimpice de la Beijing din anul 2012. Ana este printre putinii sportivi care primesc renta viagera de la stat, iar suma nu este deloc mica: 3.992 lei.  Între timp, tânăra s-a reprofilat. Fosta gimnastă este acum manichiuristă.

Fac tot ce ține de unghiuțe: cu gel, semi, exclusiv pentru femei. E o pasiune. Ideea e că nu o fac pentru bani, în mod special. Este o activitate care pe mine mă calmează, mă liniștește, a mărtirisit fosta fosta gimnastă, potrivit ziare.com .

Ana Porgras a mărturisit că îi este dor de sportul cu care a făcut performanță, care a făcut-o cunoscută în fața românilor și în toate colțurile lumii.

‘Parcă au trecut prea repede 10 ani de când m-am retras. Mai simt dor așa după concursurile de gimnastică. Asta este viața’, a mai declarat Ana Porgras.

Ana Porgras a luat medalia cu aur la bârnă la Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică din 2010 de la Rotterdam. Toto atunci, Ana Porgras a câștigat medalia de bronz cu echipa la Campionatele Europene de la Birmingham. La Campionatul Mondial de Gimnastică din 2009, Ana Porras a câștigat bronzul la paralele inegale.

Nascuta la Galati, Ana Porgras s-a mutat la Brasov, unde s-a si stabilit pentru tot restul vietii. „Dupa ce m-am lasat, o perioada am fost pe acolo. Sora mea era deja in Brasov si veneam in vizita tot timpul. Pur si simplu, m-am indragostit de orasul asta. Mi se pare cel mai frumos oras din Romania”, a mai povestit fosta gimnasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini