Redactia.ro
Home » Știri » Prima reacţie a lui Mihai Leu după ce a fost internat de urgenţă la Spitalul Fundeni

Prima reacţie a lui Mihai Leu după ce a fost internat de urgenţă la Spitalul Fundeni

Campionul la box și raliu, Mihai Leu, a fost internat de urgență vineri seară la Spitalul din Hunedoara, iar ulterior a fost transferat la București, într-o stare gravă. Potrivit informațiilor furnizate de Pagina de Timiș, care citează surse medicale, complicațiile au apărut în urma unei intervenții chirurgicale suferite de sportiv acum trei săptămâni, la Spitalul Militar.

Campionul la box și raliu Mihai Leu, internat de urgenţă

Medicii de la secția de ATI din Hunedoara au decis transferul lui Leu la București, unde a fost preluat de medicul Irinel Popescu. Sportivul, în vârstă de 55 de ani, a fost diagnosticat cu cancer la colon în 2014, ceea ce l-a determinat să petreacă două luni în spital și să fie supus la două intervenții chirurgicale.

Cu toate acestea, Mihai Leu a continuat să își demonstreze valoarea în lumea sportului. Este campion absolut la raliuri și deține trei titluri naționale la Viteză în Coastă. Cu o carieră impresionantă în spate, Leu a fost mereu recunoscut pentru perseverența și determinarea sa, devenind un model pentru mulți.

În ciuda provocărilor pe care le-a întâmpinat, Mihai Leu a fost mereu un luptător și un campion în adevăratul sens al cuvântului. Întreaga comunitate sportivă îi dorește acum o recuperare rapidă și își exprimă recunoștința pentru toate realizările sale remarcabile în domeniul sportului.

Prima reacţie a lui Mihai Leu după ce a fost internat de urgenţă la Spitalul Fundeni

În ciuda tuturor provocărilor, Leu a fost mereu recunoscut pentru perseverența și determinarea sa. Într-o primă reacție, astăzi, le mulțumește fanilor pentru gândurile pozitive și exprimă speranța de a se recupera rapid pentru a reveni la curse:

„Vă mulțumesc tuturor pentru gândurile pozitive. Sunt pe mâini bune și deja mă gândesc să revin cât mai curând la curse. Al vostru, Mihai Leu”, a postat pacientul de şa Spitalul Fundeni, pe Facebook.

„Sunt ok acum. Vă mulțumesc că vă gândiți la mine. Am fost internat la Hunedoara și a apărut o complicație.

Acum sunt la domnul doctor Irinel Popescu. Nu îmi place să vorbesc despre acest lucru. Sunt optimist, lucrurile par să fie în regulă.

Eu sper să mă refac în timp util și să fiu la următoarea etapă de raliu”, a declarat Mihai Leu şi pentru prosport.ro.

Astfel, Mihai Leu a rămas un luptător și un campion. Mesajele sale recente pe rețelele sociale indică o atitudine pozitivă și o dorință puternică de a reveni cât mai curând la activitatea sa sportivă. Comunitatea sportivă îi transmite dorințe de recuperare rapidă și își exprimă recunoștința pentru toate realizările sale remarcabile în sport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini