Redactia.ro
Home » Monden » Când apare sezonul 5 al serialului Netflix Riverdale

Când apare sezonul 5 al serialului Netflix Riverdale

Riverdale

Riverdale este unul dintre cele mai urmărite seriale în rândul adolescenților. Primele patru sezoane au avut un succes imens, iar producătorii au anunțat deja premiera celui de-al cincilea sezon.

Când apare sezonul 5 al serialului Netflix Riverdale

Serialul Riverdale a devenit unul dintre cele mai de succes pelicule urmărite de adolescenți. Archie și Jughed se reîntorc în sezonul cu numărul cinci. Momentan producătorii nu au anunțat data în care va avea loc premiera noului sezon.

Sezonul patru al serialului Riverdale a fost scurtat, finalizându-se cu episodul 19. Din cauza epidemiei de coronavirus care a stopat orice filmare, producătorii nu știu când va avea loc premiera noului sezon.

Dar se știe cine va juca în următorul sezon. Potrivit Digitalspy.com, fanii îi vor vedea pe KJ APa, Cole Sprouse, Lili Reinhart și Camila Mendes, în rolurile Archie Andrews, Jughead, Betty Cooper și Veronica Lodge.

Totodată, se știe că Skeet Ulrich, cel care l-a interpretat pe FP Jones nu se va mai întoarce în sezonul cinci, la fel cum nu va mai fi nici Marisol Nicholas ca Hermione Lodge.

Serialul Riverdale revine în fața ecranelor

Riverdale este un serial de televiziune american, pentru tineri, având premiera pe 26 ianuarie 2017 și încă se difuzează pe paltforma Netflix.

Serialul se bazează pe personajele Archie Comics, care este un jucător de fotbal din liceu care are o pasiune pentru muzică.

Prietenii lui cei mai buni sunt Betty și Jughead, și are o iubită, Veronica. O fată drăgălașă care se îndrăgostește de vecinul celui mai bun prieten al ei, Archie. După ce este refuzată,aceasta își îndreaptă atenția către Jughead, cu care va fi împreună.

Primul sezon al serialului are 13 episoade având și un mare succes în fața telespectatorilor. Totodată sezonul doi are 22 de episoade, sezonul 3 se finalizează cu 22 de episoade, iar sezonul 4 a luat sfârșit la episodul 19.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: