Redactia.ro
Home » TV » Unul dintre cele mai urmărite seriale de pe Netflix și-a confirmat oficial apariția celui de-al cincilea sezon. Despre ce serial este vorba?

Unul dintre cele mai urmărite seriale de pe Netflix și-a confirmat oficial apariția celui de-al cincilea sezon. Despre ce serial este vorba?

La Casa de Papel

Netflix tocmai a confirmat că serialul La Casa de Papel va avea și sezonul cu numărul 5. De asemenea, a mai fost dezvăluit faptul că filmările au avut loc în Spania, Danemarca și Portugalia.

Ce a declarat creatorul și producatorul La Casa de Papel despre sezonul 5

“Am petrecut aproape un an gândindu-ne cum să despărțim echipa. Cum să îl punem pe El Profesor în dificultate. Cum să gândim situații ireversibile pentru multe dintre personaje. Rezultatul este partea 5 din La Casa de Papel. Războiul atinge niveluri extreme și sălbatice, dar este și cel mai epic și captivant sezon”, a declarat producatorul.

Doi actori celebrii se vor alătura distribuției La Casa de Papel

Miguel Ángel Silvestre și Patrick Criado sunt cei doi actori care s-au alăturat serialului La Casa de Papel și care vor apărea în sezonul 5.

Și totuși când va apărea noul sezon din La Casa de Papel?

Partea a cincea va avea 10 episoade, iar producția începe pe data de 3 August.

Chiar dacă Netflix nu a anunțat data oficială a apariției sezonului 5, presa internațională vehiculează deja ideea că acesta ar putea apărea în prima parte a anului 2021.

Casa de Papel este cel mai urmărit serial de pe platforma Netflix în țări precum Spania, Argentina, Brazilia, Chile, Portugalia și multe alte țări. Totodată, serialul a câștigat un Premiu Emmy în 2018, plus numeroase alte premii la gale organizate în Spania și țările latine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: