Redactia.ro
Home » TV » Cine sunt personajele și actorii din serialul de pe Netflix La Casa de Papel. Lista completă

Cine sunt personajele și actorii din serialul de pe Netflix La Casa de Papel. Lista completă

Cine sunt personajele și actorii din serialul de pe Netflix La Casa de Papel. Lista completă

La Casa De Papel a devenit unul dintre cele mai vizionate seriale în limba spaniolă din lume. Datorită acestui succes înregistrat la nivel global, actorii serialului au devenit celebri într-un timp foarte scurt. Dacă încă nu l-ai văzut, haide să faci cunoștință cu protagoniștii acestui serial-fenomen.

Cine sunt personajele și actorii din serialul „La Casa de Papel”

Actorul Alvaro Mortes joacă rolul lui „El Profesor”. El este creierul acestor operațiuni, cel care pune în mișcare acțiunea. În aparență, om absolut normal, care nu se face remarcat prin nimic, dar care duce o viață dublă. În primul sezon al serialului, el se îndrăgostește de detectiva care încearcă să dejuce planul jefuirii Monetăriei din Madrid. Aceasta din urmă – Raquel – se îndrăgostește la rândul ei de el, fără să-i cunoască adevărata identitate. Apoi, când adevărul iese la iveală, i se alăture altor jafuri, dându-se de tabăra infractorilor.

Ursula Corbero îi dă viață celebrei Tokyo. Este unul dintre personajele principale, care împrumută, de altfel, și vocea narațiunii. Acțiunea din toate cele patru sezoane este narată de ea. Povestea ei este asemănătoare cu a celorlalți infractori cooptați de El Profesor. Jefuitoare cu experiență, își pierde iubitul în timpul unui jaf, se alătură plină de dorință planurilor de a jefui cele mai importante instituții din Spania. În timpul acestor sezoane, ea cunoaște iubirea… dar ajunge să o și piardă!

Pedro Alonso ca Berlin. El este fratele lui El profesor și cealaltă jumătate a creierului care magistrează aceste jafuri. El își pierde viața în primul sezon, de amorul planului său măreț, însă continuă să apară în serial, în amintirile fratelui său. Are un rol enigmatic, un personaj desăvârșit, care dă lovitura vieții sale înainte de a muri în fața cancerului.

Jaime Lorente ca Denver. Un tip nu foarte dus la școală, infractor din adolescență, primește șansa vieții lui de a participa la un jaf și de a-și asigura restul zilelor în trai bogat. Se îndrăgostește de plan, de o ostatică și viața lui se schimbă radical. Participă alături de tatăl său, Moscova, care însă își pierde viața tragic, în timpul jafului.

Paco Tous ca Moscova. Tatăl lui Berlin și infractor cu experiență. Iubirea față de semeni, înțelepciunea și felul lui de a fi l-au transformat într-unul dintre cele mai regretate personaje din serial. Își pierde viața în timpului unui schimb armat cu autoritățile.

Lista completă a personajelor din serialul „La Casa de Papel”

Iată ce alte personaje se fac remarcate în serialul difuzat de Netflix!

Miguel Herran ca Rio. Un informatician timid, de care El Profesor are nevoie pentru a-și duce planul la bun sfârșit. Rio se face remarcat grație idilei cu Tokyo, dar și a experienței traumatizante de care are parte când este torturat de autoritățile secrete spaniole.

Alba Flores ca Nairobi. Una dintre cele mai îndrăgite figuri ale serialului și personaj cheie în operațiunile lui El Profesor. Își dovedește măiestria în ale furtului, însă se evidențiază prin iubirea față de semeni. Dorința ei cea mai mare este să devină mamă cu ajutorul lui El Profesor. Nu ajunge, din păcate, să-și îndeplinească acest vis, murind ucisă șeful securității băncii din Madrid.

Darko Peric ca Helsinki și Roberto Garcia ca Oslo. Doi frați care se alătură planului profesorului pentru a-și adăuga o nouă reușită în cazier. Din păcate, Oslo părăsește lumea în timpului primului atac, iar Helsinki rămâne neconsolat. Doar existența lui Nairobi în viața lui îl face să se alăture și altor jafuri plănuite de El Profesor.

Raquel, inspectoarea Murillo. Ea conduce operațiunea de recuperare a ostaticilor în primul sezon. Tot în primul sezon stabilește un contact cu El Profesor, fără să-i știe identitatea reală. Ușor, ușor se îndrăgostește de el, iar când află adevărul nu-l mai poate dezice. Se alătură planului lui și schimbă tabăra polițiștilor cu cea a infractorilor.

Juan Fernandez în rolul Colonelului Prieto. O mână fermă, însă nu îndeajuns să demaște planurile bine iscusite ale lui El Profesor.

Fernando Soto ca Subinspector Angel. Prietenul bun al lui Raquel, îndrăgostit de ea de-o veșnicie. Joacă un rol important în demascarea lui El Profesor.

Esther Acebo în rolul Monicăi Gaztambide. Una dintre ostaticile primului jaf, de care se îndrăgostește Denver. Odată dată de partea infractorilor, Monica apare alături de iubitul ei în următoarele jafuri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini