Redactia.ro
Home » TV » Ce se întâmplă în noul sezon La Casa de Papel. Premiera i-a uluit pe fani

Ce se întâmplă în noul sezon La Casa de Papel. Premiera i-a uluit pe fani

Casa de PApel

Sezonul 4 al serialului „La Casa de Papel”/Fabrica de bani, a început pe 3 aprilie, pe Netflix. Producția spaniolă creată de Alex Pina, are un succes mondial.

Casa del Papel, sezonul 4

Cel mai popular serial de pe Netflix a revenit cu un nou sezon de opt episoade. Cum era de așteptat, sezonul 4 al serialul spaniol Casa de Papel continuă cu povestea unde a fost lăsată și continuă cu bătălua dintre Rezistența reprezentată de Profesor, Tokio și restul echipei și autorități.

Așadar, El Profesor va afla că Rio și Tokio au aruncat un tanc al armatei în aer și Nairobi se zbate între viață și moarte. De asemenea, în sezonul 4 banda va trece prin unul dintre cele mai dificile momente, iar apariția unui inamic printre ei va afecta jaful.

Alvaro Morte se va reîntoarce sezonul acesta, deși va fi nevoit să facă un efort pentru a trece peste ceea ce el consideră moartea Lisabonei, care este o mostră perfidă de teatru radiofonic pusă în teatru de Alicia Sierra.

Tensiune rămâne la cote înalte

În sezonul al patrulea vor apărea personaje noi, iar lucrurile iau o altă turnură decât cea la care telespecatorii se așteptau. Întregul plan de a jefui Imprimeria Națională a Băncii SPaniei a fost gândit de persoanjul El Profesor. După ce a rectutat opt oameni și le-a explicat planul, cei opt se închid în imprimerie pe parcursul a 11 zile cu 67 de ostatici, cu scopul de a imprima 2,4 miliarde de euro.

În al treilea sezon, din gașcă au dispărut unii și s-au alăturat alții, iar polițista care este pe urmele lor se alătură echipei coordonate de Profesor. Dar cu toate astea, ultimul episod i-a cam lăsat în ceață pe telespectatori.

Casa de Papel, cel mai mare jaf din istorie

Casa de Papel este un serial spaniol pe care Netflix l-a cumpărat de la o casă de producție din Spania și l-a introdus pe platforma sa de streaming.

Imediat introdus, telespectatorii au fost fermecați de subiectul și întreaga acțiune din serial, motiv pentru care americanii au decis să-i producă ei următoarele sezoane.

În decembrie 2017, a apărut pentru prima dată sezonul serialului, iar a doua parte a venit la scurt timp, în aprilie 2018. În anul 2019, a avut loc sfârșitul celui de-al treilea sezon care s-a terminat așa cum ar fi trebuit ca telespectatorii să știe că va urma și al patrulea sezon.

Sezonul al treilea a avut peste 34 de milioane de conturi care l-au urmărit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: