Redactia.ro
Home » Știri » Creatorii „Game of Thrones” pregătesc un nou film din franciza „Star Wars”

Creatorii „Game of Thrones” pregătesc un nou film din franciza „Star Wars”

Creatorii "Game of Thrones" pregătesc un nou film din franciza "Star Wars"

David Benioff şi D.B. Weiss, creatorii serialului „Game of Thrones/Urzeala Tronurilor” sunt implicaţi în pregătirea unei viitoare producţii din franciza „Star Wars/Războiul Stelelor”, relatează Associated Press.

Anunţul a fost făcut de Bob Iger, directorul executiv al companiei Disney, în cadrul unui eveniment care a avut loc în New York. Iger a refuzat să dea mai multe detalii despre viitoarea producţie.

Anterior, firma americană a confirmat faptul că şi Rian Johnson, realizatorul „The Last Jedi/ Războiul stelelor – Episodul VIII. Ultimii Jedi”, alături de Benioff şi Weiss, lucrează la următoarele filme din franciză. Compania nu a dezvăluit exact în ce proiecte sunt implicaţi aceştia.

Lungmetrajul regizat de David Benioff şi D.B. Weiss ar urma să fie lansat în decembrie 2022. Acţiunea lui va fi separată de saga Skywalker, care se va încheia o dată cu pelicula „Star Wars: The Rise of Skywalker”.

Franciza „Star Wars/Războiul stelelor” a devenit un veritabil fenomen cultural, iar personaje precum Luke Skywalker. Prinţesa Leia şi Darth Vader şi fraze precum „May the force be with you” .(„Forţa fie cu tine”) au intrat în cultura pop.

Franciza „Star Wars”, creată de George Lucas, a avut încasări totale de peste 4,4 miliarde de dolari în box office-ul mondial, de la lansarea pe marile ecrane a primului film din serie, în anul 1977.

Citește și: Actorul Peter Mayhew, care l-a interpretat pe Chewbacca în Star Wars, a murit

Următorul film al seriei, „Star Wars: The Rise of Skywalker”, va fi lansat pe 20 decembrie 2019.

Petiţie pentru rescrierea scenariului ultimului sezon „Game of Thrones”. Ce îi nemulţumeşte pe fani/ S-au strâns deja peste 260.000 de semnături.

O petiţie pentru rescrierea scenariului celui de-al optulea şi ultim sezon al serialului „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” – pentru că producţia „merită să aibă un final clar” – a fost publicată online, fiind semnată deja de peste 260.000 de fani, potrivit The Independent.

„Refaceţi «Game of Thrones, sezonul 8», cu scenarişti competenţi”. Acesta este titlul petiţiei, care a fost creată pe 9 mai şi, până la ora difuzării acestei ştiri, a fost semnată de 272.203 persoane.

„Surprinde-mă şi fă să se întâmple acest lucru, HBO”, se mai arată în petiţie. Numeroşi fani au criticat episodul de duminică seară, în care personajul Daenerys Targaryen incendiază King’s Landing.

„Înţeleg că este «GOT», dar nu arunca la gunoi opt ani în care a fost construit un personaj, gândind că ne vei şoca şi ne vei lăsa cu gura căscată. Este foarte urât”, a scris un fan.

Alţii au fost de părere că producătorii s-au grăbit să încheie serialul Game of Thrones.

Episodul final al serialului „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” va fi difuzat pe 19 mai.

Încă de la lansare, în 2011, „Urzeala Tronurilor” a devenit un fenomen global şi cel mai iubit serial din istoria HBO. „Game of Thrones” a primit de-a lungul timpului foarte multe premii, inclusiv 47 de Primetime Emmy, cinci trofee din partea Sindicatului actorilor americani şi un Peabody Award.

Inspirat din seria de romane „A Song of Ice and Fire/Cântec de gheaţă şi foc”, de George R.R. Martin, serialul „Urzeala tronurilor” are o acţiune amplasată într-un ţinut fictiv, numit Westeros. Magia, aventurile eroice şi elementele fantastice vin în completarea acţiunii din „Urzeala tronurilor”.

Citește și: Ce spune Mihai Trăistariu despre prestaţia României de la Eurovision 2019

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: