Redactia.ro
Home » Știri » Când are loc Neversea 2021, de fapt. Organizatorii au amânat data festivalului

Când are loc Neversea 2021, de fapt. Organizatorii au amânat data festivalului

GALERIE FOTO (2)

Organizatorii unuia dintre cele mai așteptate evenimente muzicale de la mare au făcut anunțul! Reprezentanții evenimentului au amânat data festivalului, iată când are loc Neversea, de fapt.

Neversea 2021 a fost amânat, anunță organizatorii celui mai așteptat festival de la malul mării. Decizia de a amâna evenimentul mult așteptat a fost luată din cauză că timpul a fost prea scurt pentru organizarea festivalului în actualele condiții de pandemie.

Când are loc Neversea 2021, de fapt

Anunțul de acum vine după ce, inițial, organizatorii dăduseră de veste că festivalul de la malul mării urma să aibă loc pe plaja de la Constanța în cursul lunii iulie. A venit apoi anunțul din luna mai, care a transmis că evenimentul va fi reprogramat în cursul anului 2021, însă fără a fi avansată vreo dată în acest sens.

Însă iată că actuala decizie amână Neversea pentru 2022.

”Din cauza timpului extrem de scurt pentru organizarea festivalului în actualele condiții de pandemie, am fost nevoiți să luăm cea mai dificilă decizie de până acum. După o analiză atentă a opțiunilor noastre, printre care s-a numărat și mutarea Neversea în toamnă, am decis să nu obligăm pe nimeni să facă vreun compromis în privința experienței avute – fie el spectator, membru al echipei tehnice sau artist”, potrivit unui comunicat transmis în cursul zilei de vineri, 2 iulie, de către organizatorii Neversea.

Festivalul Electric Castle, amânat pe anul viitor

În luna mai 2021, și organizatorii Festivalului Electric Castle au anunțat că evenimentul nu va avea loc nici în acest an. Cea de-a opta ediție a festivalului de la Castelul Bannfy a fost amânată tot pentru 2022, mai exact în perioada 13-17 iulie 2022, toate biletele achiziționate rămânând valabile pentru noile date.

Chiar dacă o parte din restricțiile anti-Covid au fost ridicate, chiar premierul Florin Cîțu a declarat în mai multe rânduri că marile festivaluri, precum Untold și Neversea, se vor organiza, cel mai probabil, după 1 august 2021.

Când are loc Untold 2021

Untold este primul mare festival care se ține în 2021! Organizatorii au stabilit că festivalul se va ține în perioada 9-12 septembrie 2021, la Cluj-Napoca. Inițial, evenimentul fusese programat pentru luna august, însă s-a revenit asupra deciziei din pricina deciziilor de ultimă oră.

“Guvernul României a dat undă verde pentru organizarea marilor festivalurilor, fără limită de capacitate. (…) România este printre primele țări care își deschide porțile către publicul iubitor de festivaluri”, transmit organizatorii Untold printr-un comunicat de presă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: