Redactia.ro
Home » TV » Când începe America Express 2024. Anunțul făcut de Antena 1

Când începe America Express 2024. Anunțul făcut de Antena 1

Anunțul pe care toți românii îl așteptau cu sufletul la gură a fost în sfârșit făcut. Pentru toți cei curioși să afle când va avea loc premiera „America Express 2024”, Antena 1 a dezvăluit momentul când emisiunea va fi prezentată pe micile ecrane.

Când începe America Express 2024

„Drumul Soarelui” va debuta sâmbătă, 21 octombrie, oferind telespectatorilor o premieră maraton ce se va întinde pe parcursul a cinci zile. Îndrăgitul show al românilor se anunță plin de surprize.

În 21 octombrie, show-ul va fi transmis începând cu ora 20:00, continuând duminică de la ora 21:00, iar de luni până miercuri „America Express 2024” va putea fi urmărit de la ora 20:30. În săptămâna a doua, show-ul va fi difuzat duminică, începând cu ora 21:00, și de luni până miercuri, de la ora 20:30.

Premiul cel mare e de 30.000 de euro

„Drumul Soarelui” se va desfășura, în premieră, pe două emisfere. Participanții vor începe aventura în Columbia, vor traversa Ecuatorul în Ecuador, având ca destinație finală Buenos Aires, Argentina. Călătoria începe în Medellin, Columbia, fosta casă a lui Pablo Escobar, și are ca obiectiv țara lui Messi. Traseul lor va explora cele mai captivante aspecte pe care această regiune a Americii de Sud le are de oferit. Misiunile și jocurile sunt concepute astfel încât să le furnizeze atât lor, cât și telespectatorilor, o experiență completă. Ei vor experimenta aventura la intensitate maximă în Columbia, vor întâlni triburile indigene din Ecuador și vor descoperi ce înseamnă adevărata pasiune în Argentina.

Alexia Eram și fratele său, Aris, comicii George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul său, Cătălin, Iulia Albu și partenerul său, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, prezentatoarea Observatorului de dimineață, Iuliana Pepene, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea din echipa Observator, influencerițele Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș, sunt concurenții care au acceptat fără ezitare provocarea celui de-al șaselea sezon „America Express”, cel mai dur reality show din România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: