Redactia.ro
Home » Știri » Când începe emisiunea Splash! Vedete la apă, pe Antena 1

Când începe emisiunea Splash! Vedete la apă, pe Antena 1

Splash! Vedete la apă revine la Antena 1 cu un nou sezon în luna august. Emisiunea se va difuza patru zile pe săptămână. Mai este atât de puțin timp pâna la premiera emisiunii, așa că fanii vor să știe când începe noul sezon Splash! Vedete la apă.

Cine vor fi jurații Splash! Vedete la apă

Emisiunea aduce multe noutăți și îi ține pe fani în suspans. Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu, care îl înlocuieşte în acest sezon pe Jean de la Craiova vor fi juraţii emisiunii din acest sezon. Au o sarcină dificilă pentru că vor urmări salturile şi vor puncta tehnica şi curajul, dar şi evoluţia participanţilor din prima zi de antrenament şi până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului.

Cine prezintă show-ul Splash! Vedete la apă?

Răzvan Fodor, alături de asistenta de la Neatza Ramona Olaru şi actriţa Monica Bîrlădeanu, vor prezenta emisiunea mult așteptată de toți românii. Paula Chirilă şi Romică Ţociu sunt cei care vor ține telespectatorii cu sufletul la gură.

Concurenții au sarcini dificile

Vedetele care se înscriu în emisiune vor face salturi de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar şi 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma şi Bogdan Ioniţă sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenţi.
Postul TV Antena 1 nu a oferit încă detalii despre ce vedete vor participa în noul sezon al show-ului.

Când începe emisiunea Splash! Vedete la apă

Premiera noului sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă a fost programată pentru joi, 11 august, a anunţat Antena 1. Aceasta se va difuza joi şi vineri, de la 20:30, dar și şi sâmbătă şi duminică, de la 20:00.

Ce noutăți aduce noul sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă

Cel de-al cincilea sezon Splash! Vedete la apă aduce şi noutăţi. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1. Aici vor concura pentru premiul săptămânal pus în joc în valore de 10.000 de lei.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: