Redactia.ro
Home » Știri » Când începe noul sezon Chefi la Cuțite. Anunțul zilei despre show-ul culinar îndrăgit de toți românii

Când începe noul sezon Chefi la Cuțite. Anunțul zilei despre show-ul culinar îndrăgit de toți românii

Când începe noul sezon Chefi la Cuțite. Anunțul zilei despre show-ul culinar îndrăgit de toți românii
Iată când începe noul sezon Chefi la Cuțite. Anunțul oficial făcut de Antena 1 despre show-ul culinar îndrăgit de toți românii!

Când începe noul sezon Chefi la Cuțite. Anunțul oficial făcut de Antena 1

Antena 1 a făcut anunțul mult așteptat de către fani: noul sezon Chefi la Cuțite va începe în curând, aducând pe micile ecrane o nouă doză de pasiune culinară și emoție. După finala sezonului 11, câștigată de talentata Nina Hariton, toți telespectatorii așteaptă cu nerăbdare să vadă cine va fi următorul chef desemnat câștigător și ce surprize aduce acest nou sezon.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se pregătesc să-și întâlnească concurenții cu energia și entuziasmul caracteristic, iar telespectatorii vor avea ocazia să se bucure de momente palpitante și rețete delicioase. Pe rețelele sociale, juratul Sorin Bontea a postat o imagine de la filmările emisiunii alături de colegii săi și a transmis că fanii îi vor putea revedea din toamnă, ceea ce a stârnit un val de reacții pozitive din partea comunității online.

Cu toate că Antena 1 nu a dezvăluit încă data exactă de lansare a noului sezon, entuziasmul este în creștere, iar fanii abia așteaptă să se bucure din nou de competiție și momente de neuitat în bucătărie.

„Ia uitați cum vine sezonul 12 Chefi la cutite. Ne vedem din TOAMNĂ!”, a scris juratul în dreptul imaginii de pe Facebook. Fanii s-au bucurat de veste, așa că postarea a primit numeroase aprecieri.

Ce emisiuni revin la Antena 1 din toamnă

Pe lângă revenirea Chefilor la Cuțite, Antena 1 pregătește și alte surprize pentru telespectatori, în această toamnă. „America Express” revine cu un nou sezon, iar nouă perechi de concurenți curajoși se vor aventura pe Drumul Soarelui, într-o călătorie plină de provocări și descoperiri.

Un alt serial așteptat de public este „Lia – Soția soțului meu,” care va reveni cu un nou sezon. Fanii vor putea urmări cu sufletul la gură noile întâmplări și răsturnări de situație din această intrigantă poveste de dragoste.

În plus, telespectatorii vor fi răsfățați cu o nouă producție, „Lasă-mă, îmi place! Camera 609,” o comedie romantică semnată de talentata Ruxandra Ion.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: