Redactia.ro
Home » Monden » Când naște iubita lui Laurențiu Reghecampf. Iată veștile bune

Când naște iubita lui Laurențiu Reghecampf. Iată veștile bune

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc trec prin mari emoții zilele acestea, deoarece bebelușul lor este pe cale să se nască! Iată cu ce vești bune a dat Laurențiu Reghecampf, antrenorul Craiovei.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Reghecampf așteaptă cu sufletul la gură să se definitizeze divorțul dintre ei. Antrenorul este pregătit să fie tată și să-i fie alături Corinei, la bine la greu! Aceasta a ajuns cu sarcina la termen și curând își vor cunoaște bebelușul.

Când naște iubita lui Laurențiu Reghecampf ,Corina Caciuc

Laurențiu Reghecampf a dat presei vești bune despre partenera lui de viață, Corina. Acesta susține că iubita lui se simte bine și a ales să nască natural, așa că ziua cea mare este la mâna destinului:

 „Ieri (17 mai, n.red.) sau astăzi ar fi fost termenul, dar va naște natural, așa că nu putem spune, cu exactitate, când va fi momentul în care se va naște copilul. Așteptăm să se întâmple”, a dezvăluit antrenorul pentru „FANATIK”.

Laurențiu Reghecampf s-a afișat oficial cu noua parteneră în decembrie 2021

Laurențiu Reghecampf s-a afișat cu noua parteneră în decembrie 2021, chiar după ce a făcut public anunțul divorțului de Anamaria Prodan. Acesta a povestit în cadrul unui podcast, la Cătălin Măruță, cum a cunoscut-o pe noua lui iubită:

„Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrece, dar nu direct, doar am văzut-o (…). Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Simt că lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă. Mi-aș fi dorit ca și Anamaria să aibă parte de același lucru„, a spus Laurențiu Reghecampf în cadrul podcast-ului „Acasă la Măruță”.

„Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Simt că lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă și mi-aș dori ca Anamaria Prodan să aibă parte de același lucru’, a mai spus Laurențiu Reghecampf

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: