Redactia.ro
Home » Știri » Când se va deschide Târgul de Crăciun București? Programul complet de sărbători

Când se va deschide Târgul de Crăciun București? Programul complet de sărbători

Când se va deschide Târgul de Crăciun București? Programul complet de sărbători

Când se va deschide Târgul de Crăciun București? Iată programul complet de sărbători!

Când se va deschide Târgul de Crăciun București

Cu luminile strălucitoare, mirosul îmbietor al mâncărurilor tradiționale și atmosfera magică care își face simțită prezența în aer, se apropie cea mai frumoasă perioadă a anului: Crăciunul. Și pentru că spiritul sărbătorilor începe să ne cuprindă din ce în ce mai mult, a venit momentul să aflăm când se va deschide Târgul de Crăciun București și care sunt atracțiile pregătite pentru vizitatori în acest an.

Târgul de Crăciun din Piața Constituției din Capitală, cel mai mare eveniment dedicat sărbătorilor de iarnă din România, va deschide porțile pentru public joi, 30 noiembrie, de sfântul Antrei. Este momentul așteptat de bucureșteni și de turiști deopotrivă, pentru a experimenta magia Crăciunului într-un mod autentic. Evenimentul va fi deschis până pe 26 decembrie, oferind astfel oportunitatea de a te bucura de atmosfera festivă timp de aproape o lună întreagă.

Programul complet de sărbători

O parte esențială a Târgului de Crăciun București este zona dedicată meșteșugarilor și producătorilor locali. Peste 130 de căsuțe de Crăciun vor adăposti meșteșugari și producători din toate regiunile țării. Aici vei putea găsi și cadouri deosebite și suveniruri tradiționale pentru cei dragi. Pe tot parcursul acestui eveniment vor răsuna colinde, dar și muzică de calitate de la diverși artiști.

Târgul de Crăciun București vine și cu o serie de activități pentru copii și întreaga familie. Casa lui Moș Crăciun va fi un loc magic unde cei mici se vor putea întâlni cu Moșul și spiridușii, vor putea participa la ateliere de creație și vor putea scrie scrisori cu dorințe de sărbători. Un carusel fermecător va aduce zâmbete pe fețele copiilor, iar o roată panoramică va oferi o privire de ansamblu asupra întregului târg.

Atracțiile continuă cu un trenuleț tematic, mascote și artiști animatori pe picioroange. Atmosfera va fi una de basm, iar fiecare colț al târgului va fi decorat cu atenție la detalii, pentru a te transpune în lumea magiei Crăciunului.

Totodată, pentru a marca în mod oficial deschiderea Târgului de Crăciun București, luminile din Capitală se va aprinde în seara deschiderii, adică pe 30 noiembrie, la ora 18:00. Este momentul în care Bucureștiul va străluci, aducând bucurie în inimile oamenilor.

Organizat de Primăria Municipiului București prin creart- Centrul de Creație, Artă și Tradiție și cu sprijinul partenerului media Magic FM Romania, Târgul de Crăciun București promite să fie o experiență memorabilă pentru toți cei care îl vor vizita!

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: