Redactia.ro
Home » Monden » Când se vor căsători Edward Sanda și Cleopatra Stratan. Și-au ales deja nașii de cununie

Când se vor căsători Edward Sanda și Cleopatra Stratan. Și-au ales deja nașii de cununie

Cleopatra Stratan a fost cerută în căsătorie la vârsta de 18 ani

Mulți fani așteaptă ca Edward Sanda și Cleopatra Stratan să se căsătorească având în vedere că din această vară au devenit logodnici. Edward Sanda a dezvăluit când ar urma să aibă loc marele eveniment, mai ales că și-au ales, deja, și nașii de cununie.

Când are loc nunta Cleopatrei Stratan și a lui Edward Sanda

Nunta Cleopatrei Stratan și a lui Edward Sanda este tot mai aproape, având în vedere că cei doi îndrăgostiți s-au logodit, în această vară. Edward Sanda a dezvăluit când ar putea avea loc unul dintre cele mai importante evenimente din viața lor, mai ales că nașii de cununie sunt deja aleși, informează spynews.

Cleopatra Stratan a spus „DA!”, în această vară, la doar 18 ani. Chiar în ziua majoratului ea a acceptat cererea în căsătorie a iubitului ei, Edward Sanda. Ce doi sunt împreună de câteva luni. Cum mulți fani sunt nerăbdători să afle când vor merge în fața altarului, artistul a spus că anul viitor ar putea avea loc nunta, în București, dar totul depinde de cum decurge pandemia. În ceea ce privește luna de miere, logodnicii nu au luat încă o decizie, dar iau în calcul Maldive.

„Dacă pandemia se va opri și totul va funcționa normal, în vara anului 2021 va avea loc nunta noastră, în București, iar luna de miere încă nu ne-am hotărât. Noi ne dorim foarte mult să mergem în Maldive!”, a spus Edward Sanda pentru impact.ro.

Cine sunt nașii lor de cununie

Nașii de cununie ai Cleopatrei Stratan și ai lui Edward Sanda sunt Dan Badea și soția lui, Mădălina. Toți patru au luat masa în oraș, într-o zi, și au imortalizat acest moment.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au cunoscut în luna februarie, iar de atunci sunt de nedespărțit. ”A fost dragoste la prima vedere. Edward m-a cucerit cu modul în care se uită la mine. Mă face să mă simt artistă, este genul de bărbat care te face să străluceşti”, a povestit Cleopatra Stratan, într-un interviu.

De ce s-a logodit la 18 ani, Cleopatra Stratan

Într-un interviu în exclusivitate pentru Redacția.ro, artista a dezvăluit motivul pentru care s-a căsătorit atât de devreme. Cleopatra Stratan spune că mereu și-a dorit să iubească un singur bărbat, iar Edward Sanda simte că îi este predestinat.

 ”Mereu am vrut ca în viața mea să am un singur bărbat, iar faptul că am simțit de la început că Edward este primul și ultimul bărbat pe care o să îl iubesc pentru totdeauna înseamnă că așa este. Pe lângă faptul că respectul și iubirea sunt baza relației noastre, punctul forte este că facem ceea ce simțim, iar așa nu aveam cum să greșim”, a mărturisit cântăreața.

De altfel, tot în exclusivitate pentru Redacția.ro, Cleopatra Stratan a vorbit și despre sarcină. Ea spune că zvonurile despre faptul că așteaptă un copil sunt false.

”Zvonurile despre sarcină nu sunt adevărate, așa cum am mai declarat, iar daca știu că sunt știri false, nici nu am timp să mă uit peste ele, mai ales să le comentez. Nu avem planuri concrete de nuntă, încă nu am stabilit detalii legate de căsătorie și nici nu ne grăbim”, a explicat cântăreața, la momentul interviului.

 

Profesorii și colegii o încurajează să se mărite

”Acum e ocupată cu liceul, dar o să vină în București curând. Diriginta și profesoara de română au felicitat-o că se va căsători. Și colegii au fost bucuroși și au susținut-o. Oricum, fiecare își face viața așa cum simte”, a spus artistul într-o emisiune Tv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: