Redactia.ro
Home » Știri » Când se vor deschide restaurantele și teatrele. Anunțul premierului Ludovic Orban

Când se vor deschide restaurantele și teatrele. Anunțul premierului Ludovic Orban

Ludovic Orban

Prim-ministrul României, Ludovic Orban a precizat că restaurantele și teatrele se vor dereschide în momentul în care bilanțul îmbolnăvirilor va scădea.

Totodată, Raed Arafat a menționat că Guvernul nu poate relaxa toate măsurile deodată.

Premierul Ludovic Orban a spus când vor fi deschise restaurantele și teatrele

Potrivit Știrile Protv, prim-ministrul Orban a declarat miercuri că teatrele și restaurantele vor rămâne închise până “când va fi posibil din punct de vedere epidemiologic”.

Conform acestuia, trebuie așteptat pentru a observa câte cazuri de coronavirus vor mai fi confirmate în următoarea perioadă.

“Transmiterea comunitară este o transmitere care trebuie controlată, prin anchete epidemiologice, prin respectarea regulilor, astfel încât o persoană dacă este infectată, chiar dacă nu ştie, să nu transmită celor cu care intră în contact virusul respectiv. Deocamdată, nu ştim ce se va întâmpla”, a declarat Ludovic Orban.

Mai mult, acesta a menționat că, deocamdată, autoritățile nu pot afla ce se va întâmpla pe parcurs și a făcut apel către toți românii pentru a fi în continuare vigilenți și să respecte măsurile impuse.

În caz contrar, România se va confrunta cu o creștere importantă a numărului de cazuri, iar acest lucru nu va impune și alte relaxări, ci va elabora noi restricții.

Raed Arafat consideră că restaurantele trebuie să rămână închise

Totodată, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență,Raed Arafat a precizat într-o conferință de presă la Palatul Victoriei că Guvernul nu poate relaxa toate măsurile într-o zi, pentru că cetățenii s-ar putea infecta într-un număr foarte mare.

Este imposibil acest lucru, pentru că asta înseamnă să vii să spui că, gata, ne întoarcem la normalitate, ca înaintea virusului. Haideţi să vedem şi alte ţări şi ţări care au avut probleme mari, dacă ele au luat astfel de măsuri, toată lumea ia măsurile treptat şi iau măsurile cu perioada de observare de 14 zile. Unii au început mai devreme decât noi, alţii încă nu au început tot ce am început noi”, a explicat Arafat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: