Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul tranșant a lui Raed Arafat pentru românii care susțin că noul virus este o farsă: „Să privească în ochi familiior”

Mesajul tranșant a lui Raed Arafat pentru românii care susțin că noul virus este o farsă: „Să privească în ochi familiior”

GALERIE FOTO (2) Raed Arafat

Șeful DSU, Raed Arafat a șocat publicul după ce le-a transmis un mesaj celor care au impresia că apariția coronavirusului este o farsă. Secretarul de stat a explicat care este situația reală provocată de pandemia de coronavirus.

Raed Arafat, mesaj pentru cei care au impresia că apariția coronavirusului este o farsă

Secretarul de stat al MAI, Raed Arafat a postat pe pagina oficială de socializare un mesaj care i0a șocat pe urmăritorii săi. Acesta a ținut să le transmită câteva cuvinte celor care au impresia că pandemia de coronavirus este doar o farsă.

Acesta și-a început mesajul prin a menționa că medicul care a murit în urmă cu câteva zile din cauza coronavirusului a fost înmormântat. Totodată, acesta a pomenit și de polițistul care a pierdut lupta împotriva acestui virus, și că recent autoritățile și-au luat rămas bun și de la un coleg pompier, răpus de SARS-COVID19.

Așadar, Arafat își continuă mesajul prin a le explica românilor care nu cred că acest virus există care este realitatea de fapt.

Invit pe cei care pun la îndoială situația în care ne aflăm, mai ales cei care spun insistent că este vorba de o „farsă”, să privească în ochi familiile celor căzuți la datorie, și să le spună direct că rudele lor au căzut la datorie din cauza unei „farse”!

Condoleanțele mele familiilor!”, a mai scris Arafat.

Pandemia de coronavirus a ucis mai mulți medici

Cadre medicale, asistenți de pe ambulanță, pompieri și polițiști au pierdut lupta în fața noului virus care a pus stăpânire pe întreg pământul.

Epidemia de coronavirus a făcut prima victimă pe 26 februarie în România, iar în prezent fiind raportate 22.165 de cazuri de îmbolnăvire, iar 1.427 de români infectați cu COVID-19 au decedat.

Deși medicii s-au luptat pentru a le salva viețile pacienților infectați, mulți dintre ei s-au îmbolnăvit la rândul lor și au fost nevoiți să renunțe la acțiunile de salvare.

Unii dintre ei și-au dus munca până la capăt, și deși se aflau în stare gravă au decis să salveze pacienții chiar și cu ultimele puteri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: