Redactia.ro
Home » Monden » Când și unde va avea loc priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu. Manelistul a venit cu o cerere neașteptată pentru cei care vor fi prezenți

Când și unde va avea loc priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu. Manelistul a venit cu o cerere neașteptată pentru cei care vor fi prezenți

Familia lui Tzancă Uraganu, unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de manele din România, trece prin momente de profundă tristețe după pierderea nepotului său, Lucas, care a murit la doar 8 ani, în urma unei lupte grele cu cancerul.

Vestea tragică a fost împărtășită de însuși artistul pe rețelele de socializare, locul unde a anunțat și detaliile priveghiului care va avea loc pentru a-l comemora pe micuț.

Unde va avea loc priveghiul lui Lucas

Priveghiul lui Lucas se va ține pe strada Pucheni, numărul 151, potrivit unui anunț făcut de Tzancă Uraganu în mediul online, invocând participarea celor care doresc să își ia adio de la sufletul pierdut prea devreme. Artistul a solicitat celor care doresc să participe la eveniment să respecte dorința familiei de a purta alb, simbolizând puritatea și inocența copilului pierdut.

„Str. Pucheni, nr. 151, aceasta este adresa unde se va ține priveghiul micuțului Lucas! Toți ai noștrii, vă așteptăm la Piața de Flori Pucheni! Rugămintea familiei lui este să ne îmbrăcăm în alb, măcar tricourile! Că el este un îngeraș”, a scris Tzancă Uraganu pe Facebook.

Cererea de a purta alb la priveghi nu este doar un simbol al inocenței și purității lui Lucas, ci și o manifestare a dorinței de a celebra viața, deși scurtă, a unui copil care a lăsat o amprentă profundă pe inimile celor dragi. Această tradiție de a purta alb, deși mai puțin comună în contextul românesc, este văzută ca o modalitate de a aduce lumină într-un moment de profundă întunecare.

Mesajul transmis de Alina Marymar, după ce a aflat de tragedie

Lucas, descris de familie ca fiind un luptător până la ultima suflare, s-a stins din viață după ce cancerul cu care se lupta a fost diagnosticat prea târziu pentru a mai putea fi tratat eficient. Această pierdere a venit ca un șoc pentru întreaga familie, iar Alina Marymar, partenera lui Tzancă Uraganu, a exprimat public durerea profundă pe care o simte, considerându-l pe Lucas ca pe primul ei copil.

„Toată viața mea, cât voi trăi pe acest pământ, te voi iubi la fel! Prin tine am simțit sentimentul și iubirea de a avea copil, chiar dacă erai nepot! Primul meu copil! Frumusețea și bunătatea din sufletul tău nu va mai exista niciodată la nimeni”, a scris Alina Marymar pe Facebook.

Comunitatea fanilor lui Tzancă Uraganu, precum și a colegilor din industria muzicală, a reacționat cu multă tristețe la vestea pierderii lui Lucas. Multe mesaje de condoleanțe și de sprijin au fost trimise familiei în aceste momente dificile, reflectând impactul pe care Lucas l-a avut asupra celor din jurul său, chiar și la o vârstă atât de fragedă.

„Fetelor, să știți că Lucas este un luptător! A luptat copilul nostru bun până în ultima clipă! Doar că această boală cruntă a pus stăpânire pe el! Un copil perfect sănătos, ajunsese să chinuiască”, a scris partenera lui Tzancă Uraganu în secțiunea de comentarii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: