Redactia.ro
Home » Știri » Când și unde va fi înmormântat Petrică Cercel. Artistul a lăsat un gol imens în rândul familiei și al apropiaților

Când și unde va fi înmormântat Petrică Cercel. Artistul a lăsat un gol imens în rândul familiei și al apropiaților

GALERIE FOTO (3) Când și unde va fi înmormântat Petrică Cercel. Artistul a lăsat un gol imens în rândul familiei și al apropiaților

Familia regretatului artist, Petrică Cercel, trece astăzi prin clipe grele. În cursul zile de azi, artistul urmează să fie condus pe ultimul drum de către toți cei care i-au fost alături în timpul vieții. 

Când și unde va fi înmormântat Petrică Cercel

Slujba de pomenire se va ține în capela de la Cimitirul Ghencea, urmând ca trupul neînsuflețit al lui Petrică Cercel să fie dus spre locul de veci în jurul orei 16:00.

Ce mesaj i-a scris soția sa pe coroană

Ana, soția regretatului artist, a ținut să scrie un mesaj extrem de emoționant pe coroana din partea sa. ”Cu adâncă durere! Până la moarte, soția ta”,  este ceea ce scrie pe banderola coroanei comandată de mama celor trei copii ai artistului. Rămasă văduvă la o vârstă mult prea tânără, Ana își plânge neîncetat soțul.

Ce scrie pe tabloul din fața sicriului lui Petrică Cercel

În fața sicriului se află un tablou imens cu chipul manelistului pe care sunt trecute trei cuvinte extrem de emoționante din partea familiei: ”Îngeri nu mor”. 

Artistul a lăsat un gol imens în rândul familiei și al apropiaților

Petrică Cercel a murit joi, 16 septembrie, după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Regretatul artist va fi condus pe ultimul drum astăzi, urmând să doarmă somnul de veci la cimitirul Ghencea din Capitală. În doar câteva ore va începe slujba de înmormântare a cântărețului care a plecat dintre noi în urmă cu doar câteva zile din cauza COVID-19.

Astăzi el urmează să fie înhumat la cimitirul Ghencea din Capitală. Pe ultimul drum, regretatul artist va fi condus de către familia distrusă de durere, de prieteni, dar și de colegi de breaslă care au colaborat sau l-au cunoscut pe artist în toți acești ani. Rugămintea familiei a fost ca toți cei care vor veni să-i aducă un ultim omagiu lui Petrică Cercel să fie îmbrăcați în alb, asta deoarece vor să-l păstreze mereu viu în sufletele lor pe regretatul cântăreț, dar și pentru că acum a devenit un înger.

Oamenii au început să se strângă la capela cimitirului Ghencea încă de ieri. Toți au venit îmbrăcați în alb să-i aprindă o lumânare manelistului sau să-i aducă o coroană de flori în semn de regret.

Gestul făcut pentru Petrică Cercel de către fiii lui

Moartea lui Petrică Cercel a provocat un gol imens în sufletele apropiaţilor. Încă de la aflarea veștii triste, în casa regeretatului manelist s-a lăsat o linişte apăsătoare. Unul dintre fanii cântăreţului a trecut pe lângă locuinţa acestuia şi a filmat câteva secunde ce se întâmpla acolo.

La geamul casei, copiii artistului au pus câteva tabouri cu tatăl lor, iar în curte, deşi era destul de multă lume nu se auzea nici măcar o voce. Ce prezenţi aveau fiecare ceva de făcut, însă nimeni nu scotea o vorbă, semn că şocul pierderii este încă prezent.

Priveghiul lui Petrică Cercel le provoacă emoții puternice tuturor celor care l-au cunoscut. Printre cei care suferă cel mai mult este fiul lui cel mic, Ionuț Cercel, care își strigă durerea lângă trupul neînsuflețit al tatălui său, mai ales că aceasta era extrem de apropiat de artistul plecat mult prea devreme la cele veșnice.

”Este foarte greu, nu știu de ce Dumnezeu este nedrept câteodată. Copiii lui il divinizau, il iubeau foarte mult. Ionuț plânge si strigă la Dumnezeu, spune că l-a luat prea devreme și încă avea nevoie de tatăl lui. El l-a numit pe tatăl lui un îngerul alb, de aceea vrea ca toată lumea sa fie îmbrăcată in alb. Vrea sa fie lumină în jurul tatălui său”, a spus Luis Gabriel la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: