Redactia.ro
Home » Monden » Gestul făcut pentru Petrică Cercel de către fiii lui. Ce i-au pus aceștia la fereastră

Gestul făcut pentru Petrică Cercel de către fiii lui. Ce i-au pus aceștia la fereastră

GALERIE FOTO (2) Gestul făcut pentru Petrică Cercel de către fiii lui. Ce i-au pus aceștia la fereastră

Petrică Cercel s-a stins din viață joi, 16 septembrie. Regretatul artist a fost răpus de noul coronavirus, iar acum familia este îngenuncheată de durere. 

Gestul făcut pentru Petrică Cercel de către fiii lui. Ce i-au pus aceștia la fereastră

Moartea lui Petrică Cercel a provocat un gol imens în sufletele apropiaţilor. Încă de la aflarea veștii triste, în casa regeretatului manelist s-a lăsat o linişte apăsătoare. Unul dintre fanii cântăreţului a trecut pe lângă locuinţa acestuia şi a filmat câteva secunde ce se întâmpla acolo.

La geamul casei, copiii artistului au pus câteva tabouri cu tatăl lor, iar în curte, deşi era destul de multă lume nu se auzea nici măcar o voce. Ce prezenţi aveau fiecare ceva de făcut, însă nimeni nu scotea o vorbă, semn că şocul pierderii este încă prezent.

Gestul făcut pentru Petrică Cercel de către fiii lui. Ce i-au pus aceștia la fereastră

La începutul anului, Petrică Cercel și-a arătat pentru prima dată la TV vila de lux în care locuia. Acesta împreună cu soţia lui, locuiau singuri de aproape trei luni. În cadrul emisiunii „Showbiz Report” de la Antena Stars, Petrică Cercel a mărturisit cu zâmbetul pe buze că este o casă pe care a ridicat-o cu mama copiiilor lui.

”A costat destul cât să fim mulțumiți. Nu mai țin minte. Zici că bagi doi lei, dar ajungi la altă sumă. Avem trei dormitoare, jos avem livingul, bucătăria, o cameră unde pot să stau cu prietenii mei. Eu împreună cu soția am decorat. N-am chemat pe nimeni special. Sunt mulțumit, mă simt bine”, a mai spus Petrică Cercel.

Cum a reacționat Ionut Cercel la priveghiul tatăul său

Este jale și durere la căpătâiul celebrului artist Petrică Cercel. Familia și prietenii suferă cumplit pentru omul care a plecat prea devreme dintre noi. Cuvinte grele se aud urlata de cei care s-au adunat să-și ia un ultim rămas bun de la cel care a încântat pe toată lumea cu vocea sa.

Priveghiul lui Petrică Cercel le provoacă emoții puternice tuturor celor care l-au cunoscut. Printre cei care suferă cel mai mult este fiul lui cel mic, Ionuț Cercel, care își strigă durerea lângă trupul neînsuflețit al tatălui său, mai ales că aceasta era extrem de apropiat de artistul plecat mult prea devreme la cele veșnice.

”Este foarte greu, nu știu de ce Dumnezeu este nedrept câteodată. Copiii lui il divinizau, il iubeau foarte mult. Ionuț plânge si strigă la Dumnezeu, spune că l-a luat prea devreme și încă avea nevoie de tatăl lui. El l-a numit pe tatăl lui un îngerul alb, de aceea vrea ca toată lumea sa fie îmbrăcată in alb. Vrea sa fie lumină în jurul tatălui său”, a spus Luis Gabriel la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: