Redactia.ro
Home » Monden » Când și unde va fi înmormântată soția lui Alexandru Arșinel: ”Este un moment greu”

Când și unde va fi înmormântată soția lui Alexandru Arșinel: ”Este un moment greu”

GALERIE FOTO (3)

În ziua de 11 iunie, două suflete unite prin iubire și devotament se reunesc în ceruri, la nouă luni distanță de la plecarea lui Alexandru Arșinel. Marilena Arșinel, soția sa și mama celor doi fii, Bogdan și Cristian, își găsește acum odihna eternă alături de partenerul său de viață.

Cei doi soți au trăit o iubire discretă și profundă, cu o căsnicie care a durat 56 de ani. Povestea lor a început cu o întâlnire la ștrand, unde s-au îndrăgostit pe loc. Curând, au hotărât să-și unească destinele într-o căsătorie frumoasă, punând astfel bazele unei familii fericite. Iubirea lor a fost un exemplu de loialitate și sprijin reciproc.

Când și unde va fi înmormântată soția lui Alexandru Arșinel

Durerea se oglindește în lacrimile care curg pe obrajii lui Bogdan și Cristian Arșinel, aceștia înmormântând astăzi pe cea care le-a dat viață, într-un act de iubire și adio. Astăzi, înmormântarea  Marilena Arșinel se desfășoară în Cimitirul Bellu, lângă locul de veci al soțului său iubit.

„Astăzi o sa fie înmormântată mama. Este un moment greu”, a declarat Cristian Arșinel pentru Click!.

Așezarea lor în același loc este o expresie a iubirii lor necondiționate și a dorinței de a fi împreună chiar și după trecerea în neființă. Acest gest simbolizează legătura puternică și eternă pe care au avut-o în timpul vieții lor.

Semnificația locului de veci ales

Familia Arșinel a creat un loc special pentru toți membrii familiei lor, cu două sau trei cripte, iar Marilena va fi plasată la mijloc, în timp ce Alexandru Arșinel va fi pus jos. Acest act de înmormântare comună arată unitatea și atașamentul profund pe care această familie l-a avut întotdeauna.

„Soția o să fie înmormântată unde este îngropat și domnul Arșinel, exact în același loc. Este făcut un loc de veci pentru toată familia. În același loc sunt făcute 2/3 cripte, iar doamna, din câte știu, o să fie pusă la mijloc și domnul Arșinel parcă era pus jos”, au declarat surse apropiate familiei.

Viața cuplului Arșinel a fost zguduită în anul 2016, când Marilena a suferit un accident grav, căzând pe scări și rămânând imobilizată într-un scaun cu rotile. Cu toate acestea, ei au reușit să facă față acestei încercări, sprijinindu-se unul pe celălalt până în ultima clipă.  Marilena a fost sursa de echilibru pentru Alexandru Arșinel, iar el a fost mereu alături de ea, oferindu-i dragoste și susținere în toate momentele dificile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: