Redactia.ro
Home » Monden » Cand toată lumea era îndurerată, Petre Roman s-a afișat într-o ipostază neașteptată la priveghiul fostei sale soții

Cand toată lumea era îndurerată, Petre Roman s-a afișat într-o ipostază neașteptată la priveghiul fostei sale soții

GALERIE FOTO (4)

Într-o atmosferă încărcată de emoție, trupul neînsuflețit al Mioarei Roman a fost condus la biserica Sfântul Gheorghe cel Nou pentru ultima slujbă înainte de înmormântare. În aceste clipe de adâncă tristețe, Petre Roman a fost printre primii care au venit să-și ia rămas bun de la fosta sa soție. 

Ipostaza neașteptată ce a lăsat loc de interpretări

Trupul neînsuflețit al Mioarei Roman a fost auds la biserica Sfântul Gheorghe cel Nou pentru ultima slujbă înainte de înmormântare. Sicriul alb, simbol al trecerii în eternitate, a fost adus cu solemnitate la biserica respectivă, înconjurat de membrii familiei și de prieteni apropiați. Printre aceștia, figura centrală a fost Petre Roman, protagonistul unei povești de viață ce a marcat multe destine.

Petre Roman și Mioara Roman s-au întâlnit într-un moment solemn, marcând finalul unei povești de viață împărțite pe parcursul a mai mult de trei decenii. Chiar dacă se încheie un capitol important din viața lor, întâlnirea lui Petre Roman cu Mioara Roman a reprezentat un omagiu discret adus unei povești de iubire care va rămâne mereu vie în amintirea celor care au cunoscut-o și au iubit-o pe Mioara Roman.

Petre Roman i-a adus un buchet de flori drept omagiu fostei sale soții. Un lucru nu a scăpat neobservat atunci când acesta a ieșit din capelă. El a fost suprins de paparazzi în timp ce zâmbea. Acest gest a creat controverse, deoarece fiind într-un cadru plin de durere și tristețe, lumea nu a găsit explicația reacției sale.

 Când și unde va avea loc slujba de înmormântare

Oana Roman a făcut cunoscut publicului data și locul înmormântării mamei sale, Mioara Roman, prin intermediul rețelelor de socializare. Potrivit anunțului făcut de Oana Roman, trupul neînsuflețit al mamei sale a fost depus la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, în ziua de duminică, 25 februarie, la ora 14. Ceremonia funerară propriu-zisă va avea loc a doua zi, luni, 26 februarie, la cimitirul Reînvierea, din București.

Pentru toți cei care își doresc să își ia rămas bun de la mama: va fi depusă mâine, duminică 25 februarie, la ora 14.00, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, str. Cavafii Vechi, nr. 6. Slujba de înmormântare va avea loc în aceeași biserică, luni, 26 februarie, ora 14.00. Înmormântarea va avea loc după slujbă, la cimitirul Reînvierea, strada Reînvierii, nr. 4.”, a fost mesajul Oanei Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: