Redactia.ro
Home » Știri » Când va avea loc Mercur retrograd în 2023? Când recomandă astrologii să nu te căsătorești dacă nu vrei să ajungi la divorţ

Când va avea loc Mercur retrograd în 2023? Când recomandă astrologii să nu te căsătorești dacă nu vrei să ajungi la divorţ

Când va avea loc Mercur retrograd în 2023? Iată la ce să te aștepți!

Când va avea loc Mercur retrograd în 2023?

Atunci când Mercur retrogradează, poți avea senzația că lucrurile o iau „razna”. Chiar dacă nu urmărești astrologia, probabil că ai văzut destule glume pe rețelele sociale despre Mercur retrograd ca să știi cel puțin că oamenii au tendința de a intra în panică în această perioadă. Mercur retrograd este adesea acuzat că generează haos, dar viața ta nu se va prăbuși de fiecare dată când se întâmplă acest fenomen astrologic.

Fiecare retrogradare a lui Mercur este sincronizată cu un anumit semn astrologic, infuzându-le pe toate cu o stare specifică și unică, explică un astrolog specializat, Donna Page, potrivit womenshealthmag.com.

Ce înseamnă Mercur retrograd?

Retrogradarea nu este doar o chestie a lui Mercur, toate planetele o fac. În astrologie, ceva merge „retrograd” atunci când pare că se mișcă înapoi pe cer. Atunci când Mercur merge retrograd, pare că se deplasează de la est la vest în loc să se deplaseze de obicei de la vest la est.

Când va avea loc Mercur retrograd în 2023?

În 2022 mai avem parte de un Mercur retrograd care ne afectează până în ianuarie 2023:

  • 29 decembrie 2022 – 18 ianuarie 2023

Există trei retrogradări ale lui Mercur în 2023:

  • 21 aprilie 2023 în Taur
  • 23 august 2023 în Fecioară
  • 13 decembrie 2023 în Capricorn și Săgetător

De reținut:

-Fiecare retrogradare a lui Mercur durează aproximativ trei săptămâni, iar 2023 începe de fapt cu Mercur în retrogradare, spune Page. Ar fi bine să nu te căsătorești în această perioadă.

-Retrogradările se concentrează cu adevărat asupra carierei și a bazei tale de cunoștințe generale, așa că nu este nevoie să te stresezi că viața ta amoroasă va lua foc sau ceva de genul acesta. Uite, există deja o parte bună a lucrurilor!

 

Sursa foto: melpriestley.ca

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: