Redactia.ro
Home » Știri » Când va fi adus în România trupul neînsuflețit al româncei ucise de rechin în Egipt. Informații de ultimă oră

Când va fi adus în România trupul neînsuflețit al româncei ucise de rechin în Egipt. Informații de ultimă oră

Când va fi adus în România trupul neînsuflețit al româncei ucise de rechin în Egipt.

Când va fi adus în România trupul neînsuflețit al româncei ucise de rechin în Egipt. Roxana Donisan și-a găsit sfârșitul în apele din stațiunea Hurghada, după ce a fost ucisă de un rechin. Românca avea 44 de ani și era din Suceava. Trupul neînsuflețit al femeii urmează să fie adus în țară săptămâna viitoare.

Când va fi adus în România trupul neînsuflețit al româncei ucise de rechin în Egipt. Informații de ultimă oră

Roxana Donisan a avut un sfârșit tragic. În vârstă de 44 de ani, românca se afla în vacanță în Egipt de două săptămâni, iar luni seara urma să ajungă în România. Din păcate, aceasta se va întoarce în țară în sicriu. Roxana a fost ucisă de rechinul care a mai ucis o femeie la scurt timp după ce a sfâșiat-o pe ea. Vreme de două zile, Roxana a fost dată dispărută de agentii de turism cu care venise în vacanță, iar duminică, trupul ei sfâșiat a fost găsit la țărm. Părintii Roxanei sunt devastați de această tragedie, mărturisind că au aflat de la știri de moartea fiicelor lor. Femeia era funcționară la Direcția de Finante și se afla în concendiu în Hurghada, la un hotel de 5 stele.

„Roxana, de-a lungul vieții, ne-a făcut numai cinste, începând cu școala primară, liceu de profil economic, după care a urmat același profil, Facultatea de Științe Economice din București și a terminat-o în 2002, a terminat toate studiile, inclusiv două masterate, Resurse Umane și Contabilitate, după care a fost asistentă prepartator la SNSPA, după care fiind probleme cu salariu mic nu putea face față Bucureștiului și în 2008, după șase ani, a venit acasă la Suceava în urma unui concurs organizat de ANAF Suceava și de atunci figura la Executare silită în cadrul ANAF Suceava, până în momentul de acum”, a spus tatal acesteia.

Trupul neînsufletit al Roxanei va fi adus în România săptămâna viitoare

Trupul neînsufletit al Roxanei urmează să fie adus în țară săptămâna viitoare, iar consulul românilor din Egipt a declarat că se va ocupa de repatrierea româncei, potrivit Antena 3. „Momentul fatidic, nu am nicio informaţie, cum a fost, cum a decurs. Am aflat de la ştiri că o româncă a murit mâncată de rechin, apoi după două ore că are 40 de ani.

A venit apoi Poliţia să ne ia date personale, probabil şi să mă înştiinţeze că va lua legătura consulul din Egipt. Era vorba de fata noastră.Certificarea a fost în momentul când consulul a luat legătura şi a confirmat că este fata noastră şi că este la spital, dar nu mai e în viaţă. Să pic de pe scaun, stăteam la masă şi vorbeam la telefon.Soţia a avut o presimţire rea de cum a văzut informaţia pe TV, lucru care s-a confirmat.Fiind duminică şi personalul fiind liber, la societatea de turism, la urgenţe a răspuns, mi-a confirmat şi domnişoara aia. Discuţiile au durat până la 22:00, după care nu am putut dormi toată noaptea”, a declarat tatăl Roxanei Donisan, citat de News.ro.

Roxana se afla pentru a treia oară în Egipt. Femeia a fost ucisă de un rechin din specia Mako, în Marea Roșie. Trupul acesteia a fost găsit la câteva ore după ce o altă femeie, o austriacă de 68 de ani, a fost ucisă tot de un rechin. Atacurile au avut loc la sud de orașul Hurghada, la 600 de metri unul de celălalt.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: